2777
2789
عنوان

دخترم و زنش کمه ؟؟؟

7583 بازدید | 23 پست

وزن تولد دخترم ۲۵۰۰ بود الان که چهار ماه و بیست روزشه ۵۶۰۰بهداشت میگه و زنش خوبه روی نموداره یه دکترمیگه باید از چهار تا شش ماهگی بشه دو برابر وزن تولدش که برای دختر من از این نظر مشکلی نیست یه دکتر میگه چرا بچه اینقدر کم وزنه یه دکتر میگه خوب میشه نگران نباش آخرش نفهمیدم و زنش کنه یا نه هر چند خودم اصلا از وزنگیریش راضی نیستم به نظرم خیلی کوچولو هست نسبت به همسرش میشه کمکم کنید بگید چه کار کنم شیر خودمو می خوبه شیر خشک هم بهش میدم خوب نمی خوره الان دیگه به خاطر رفلاکس هم اما امید پپتی می خوره

عشق یعنی مامان خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم زیبا بانو زیاد خودتو درگیر وزن بجه نکن منم دخترم همینطوری بود لاغره تنشون سالم باشه بیخی بزر ...

سلام. هر دو تاپیکی که زدید نیمه خصوصیه و نمیشه نظر داد. موقع تاپیک زدن تیک نیمه خصوصیو نزنید

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
یعنی جای نگرانی نیست شما بچه اینجوری دیدی تا حالا ؟؟؟؟البته از نظر رشد فیزیکی تا حالا خدا رو شکر مشک ...

منم مثل شمام .دختر منم ۲۴۰۰ به دنیا اومد الان که هفت ماهشه ۷کیلو از غصه دق کردم ولی خوب فایده نداره 🙁🙁🙁

😐وگاهی دل به دل آه دارد