2777
2789

قهرم خونه بابام فردا پدرشوهرم اینا میان حرف بزنیم ولی میخوام پافشاری کنم واسه جدایی میدونم ک این زندگی دیگه فایده نداره رومون تو روی هم باز شده تموم شد

از طرفیم میترسم از بعدش مامان و بابام و داداشام خودمو بچمو دوست دارن بابام میگه قدمت رو چشمم ولی میدونم زندگی برای ایناهم سخت میشه یهو ۶ نفر آدم تو ی خونه ۹۰ متری ک ۱۵ مترش حیاطه  و فقط ی خواب داره 

تا بیام خودمو جمع و جور کنم و خونه جدا بگیرم ی سه سالی زمان میبره کاش بجای مهریه شوهرم خونه رو بده بهم از تنهایی میترسم با ی بچه هفت ماهه چ غلطی کنم اگه برم سرکار مامانم بچمو حتما نگهمیداره 

اصلا اگه شوهرم بچمو نده بهم چ کنم میمیرم بدون بچم میتونه نده بهم؟کمکم کنین دلداری بدین بخدا قلبم داره میترکه من خیلی ضعیف و ترسوام

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
خب چرا میخوای جداشی

زورگوئه بددهن و فحاشه خیلی تحت فشارم میزاره بیرون از محلمون تنهایی حق ندارم برم داخل محلم فقط با اجازش چادر و حجاب زوری لجباز خیلیییی شدید ب حدی ک خودشم افتخار میکنه ب لجبازیش و.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم جدا میشم   البته هنوز طلاق نگزفتم 

به نظرم خیلی مهم ک فکر همه جا رو کرده باشی خصوصا طلاق  پر از ابهام و ترسه 

شما باید خیالت از بابت هزینه ها و بچتون و محل بندگی و پول راحت باشه 

نمیتونی  هم رنج طلاق رو بکشی هم اینارو 

اول  شرایط رو برای خودت فراهم کن مثلا  من  اینقدر درامد دارم میتونم خرج بچمو بدم  میتونم داروهاشو بخرم ،  دشتم جلوی خانوادم دراز نیست 

بعدش  میدونی با خیال راحت تصمیم بگیری

بدون درامد و پول و پشتوانه مالی به هیچ عنوان طلاق رو توصیه نمیکنم چون  کم میاری  بعدش

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
من دارم جدا میشم البته هنوز طلاق نگزفتم به نظرم خیلی مهم ک فکر همه جا رو کرده باشی خصوصا طلاق پر ...

اخه سه شب قبل برای اولین بار دست روم بلند کرد و دوبار سعی کرد خفم کنه دستشو گذاشته بود روی دهنم بچه ب بغلم کتکم زد فقط تونستم از بچم محافظت کنم ک دستش ب اون نخوره دیگه نمیتونم تو صورتش نگاه کنم 

اخه سه شب قبل برای اولین بار دست روم بلند کرد و دوبار سعی کرد خفم کنه دستشو گذاشته بود روی دهنم بچه ...

خب برو پزشک قانونی سریع مدرک ازش جمع کن که کتک خوردی تو دادگاه بتونی ثابت کنی 

اتفاقا منم همین مشکلات داشتم تو عقد جداشدم تازه رفیق بازم بود

ن اهل دوست و رفیق و مشروب و دود و خیانت نیست اصلا

ولی از بقیه چیزا ی پکیج کامله

اخی منم شرایط شما رو داشتمچرا میخوای جدا بشی؟باز خوبه مادرت هست،مادر من تا حالا یه ربع هم پسرمو نگه ...

بالاتر گفتم فحاشه هرجا برم باید ازش اجازه بگیرم ک آیا اجازه بده یا ن زورگو و لجبازی و از همه مهمتر عصبیه