2777
2789
عنوان

ظلم به همسر

149 بازدید | 14 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر.....شوهرم اخلاقش تنده ولی نه همیشه.... فقط بعضی وقتا نمی‌دونم چش میشه که کوچیکترین حرف رو به جنگ و دعوا تبدیل می‌کنه....عصبی میشه و هفت دستمو میاره جلو چشام.....حرفا و عقده های این چاه ارسال زندگی رو به زبون میاره...بحثش بامنه ولی حتی فامیلامونم میاره وسط....بدترین توهینارو فحشا و تحقیرارو می‌کنه که من حتی یه کوچولو از حرفای خودش بهش بزنم منو از دنیا اومدنم پشیمون می‌کنه...حرفا و توهینای خودشو اصلا حساب نمیکنه ولی کسی بهش تو بگه واویلاس....ادامه در کامنت 

منم واقعیت دیگه خسته شدم اصلا جوابشو نمیدم....اونم سواستفاده می‌کنه...سپردمش بخدا....اصلا کاراش راست و ریست نمیشه ولی حیف که اصلا عبرت نداره اصلا نمی‌فهمه که بابا من دارم دل زنمو با حرفام میشکونم برا اینکه کارام خوب پیش نمیره.‌یه باربهش گفتم دلمو نشکن..باهام خوب باش کارات راست ریست میشه زد زیر خنده گفت مگه تو امام اولیایی که آهت منو بگیره...مگه من فلان فلانت کردم آهت منو بگیره.... بخدا من آدمی نبودم توهین تحقیر رو تحمل کنم ولی نمی‌دونم تو این زندگی چم شده که خفه خون گرفتم ...طلاقم چندبار خواستم ولی نمیتونممممم...میدونمم که این زندگی فایده ندارد چون همش سرکوفته و افسردگی....در عجبم چرا خدا جوابشو جوری نمی‌ده که نتونه انکار کنه.... هی خداااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واقعیت دیگه خسته شدم اصلا جوابشو نمیدم....اونم سواستفاده می‌کنه...سپردمش بخدا....اصلا کاراش راست ...

بگو من امام نیستم ولی آیه قرآن نوشته و عاشروهن بالمعروف یکی با زنتون با مدارا و خوشرویی رفتار کنید. هیچی نمی‌دونن و یه چیزی واسه خودشون میگن😒

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

من آدم معتقدی هستم ولی باید متاسفانه باید بگم خدا پشت آدمای بد وایمیسته همیشه..... شوهرم هرهفته چند شب هیئته ولی تو بیا یه کلمه بهش بگو اخلاقت تنده و یا مثلاً فلان حرفت و قضاوتت اشتباهه.....آدمو از زندگی سیر می‌کنه که ای داااااد این به من گفت بالا چشمت ابروعه. خودش الکی ناحق توهین می‌کنه اونوقت کسی به حق چیزی بگه دعواس....انقد بهم فحش خواهر مادر داده.....حتی به بابام که مرده....خاک تو سر من که عرضه جدا شدن ندارم....بدتر اینکه همه چی میگه بعد انکار می‌کنه مثل خاله زنکا سلیته بازی درمیاره که واااااااااای من نگفتم من اصلا همچین حرفی نزدم. فقط خدارو قسم میدم به آبروی حضرت زهرا جوری بزنه تو کمرش که تلافی این چاهار سال باشه بیاد بهم بگه حلالم کن من باهات بدکردم که اینجوری شدم. ولی کوووووووو.......

من آدم معتقدی هستم ولی باید متاسفانه باید بگم خدا پشت آدمای بد وایمیسته همیشه..... شوهرم هرهفته چند ...

هیئت رفتنو شرط نگیر که. چقد قرآن میخونه؟ چقدر حدیث در مورد رفتار با زن و خانواده بلده؟ چقد رفتار پیامبر با خانوما رو میشناسه؟

جیگرم میسوزه از بس نمک نشناسه...قدر شناس نیس. 

هرکاری کنم تو نظرش بقیه بهتر از منه....البته شاید تو دلش اینجوری نیس ولی رفتارش اینو نشون میده ....ممکن تو دلش نیستم. مهم رفتاره.....هزار بار خواستم جدا بشم ولی وقتی ازش جدام مریض میشم...خرافاتی نیستم ولی چیز خورم کردن که تحت هر شرایطی باهاش باشم....وقتی به حالت قهر ازش جدا خیلی مریض میشم استرس امونمو می‌بره. عرق سرد میشینه رو صورتم. فقط پیش اون خالم خوب میشه. چندبار امتحان کردم. خونه مامانم مریض بودم اومدم از دم در خونه خودمون که وارد میشم پیش اونم حالم اوکی میشه...چندباری سرکتاب باز کردیم خدسم درست بوده جادو جنبل دارم روم ....

میدونی چیه عزیزم یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه مغرور باشه اصلا به خودت زندگی رو سخت نگیر همون اول ک ...

چاهار ساله ....

آبجی بخدا چیزی نگفتم فقط گفتم میخوای بری قراره کاری دیرتر میشه اصلا به خیالت نیس دیر به مقصد رسیدن. فقط همینو گفتم بهش....برگشت بهم گفت تو میگی زندگی به خیالت نیست و چرت پرتابی دیگه که اصلا من نه به زبون آوردم نه به اون نیت بهش گفتم..من فقط به نیت دیر شدن گفتم که دیر شدن اصلا به خیالت نیس همین.میگه تو کی هستی برا من ساعت تعیین میکنی!!!

من همیشه میگم بابا هروقت جایی میریم به وقتش بریم ولی این همیشه دقیقه نوده منم برا همین گفتم که عین خیالت نیس. همینو برگشته حرفای چندسال قبل رو پیش کشیده...

هیئت رفتنو شرط نگیر که. چقد قرآن میخونه؟ چقدر حدیث در مورد رفتار با زن و خانواده بلده؟ چقد رفتار پیا ...

هیچچچچچ. 

من اینو جوری زورگو شناختم که استغفرالله خدابیاد بگه این کارت اشتباهه میگه برو کنار بذار باد بیاد....انقد وقیحه....من کاری بااین بیشعور ندارم ....من از خدا دلم شکسته که چرا جوابشو نمیده؟؟؟ میده ها ولی این نمی‌فهمه که از کجا خورده

هیچچچچچ. من اینو جوری زورگو شناختم که استغفرالله خدابیاد بگه این کارت اشتباهه میگه برو کنار بذار باد ...

اون دیگه چشم و گوش و قلبش بستست.