2777
2789
عنوان

چرا ازشوهرم چندشم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 42 پست
نههیچ حسی ندارم بهش

دقیقا به خاطر اینکه دوسش نداری این حسارو بهش داری باید بری پیش مشاور 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

تو که اینقد چندشت میشه چه جوری باهاش حرکت میزنی؟ اصلا خودت ارضا میشی؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره یسری رفتم اونقدر بهم گفت تو خودت خوبی مشکل از شوهرته خیلی بدتر شدم

خب خودت میگی دوسش نداری وثتی دوسش نداری حسی هم نداری بهش از اول اینجوری بودی یا نه اخلاقا شوهرت چجوریه خوبه 

نه.از ده بار درخواستش یکبار قبول میکنم که اونم میگم زود تموم شه

دوسش نداری چون... 

کسی دیگه رو دوست داشتی؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
خب خودت میگی دوسش نداری وثتی دوسش نداری حسی هم نداری بهش از اول اینجوری بودی یا نه اخلاقا شوهرت چجور ...

اره از اول 

حس یه موجود اضافیو دارم نصبت بهش

اخلاقش خرج کن برم بیام کاری نداره

ینی الان نداره قبلا پول نمیداد بهم یا نمیزاش تنها جایی برم

نه اصلا۲۰سالگی ازدواج کردم هیچ نفهمیدم عشق و عاشقی چیه

سعی کردی دوسش داشته باشی؟ مشاور رفتی؟ 

اره از اول حس یه موجود اضافیو دارم نصبت بهشاخلاقش خرج کن برم بیام کاری ندارهینی الان نداره قبلا پول ...

ای بابا برو دوباره مشاوره 

ببخشید میگم الان کس ديگه ای داری تو زندگیت یا نه

نههیچ حسی ندارم بهش

به هیچ مردی حس نداری؟؟؟ 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه