2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عطاری تریتا.اقای زاد اسماعیلی ایشون مدرس طب سنتی هستند.من واقعا قبولش دارم عالیه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
رشت هستن؟حضوری میخام برم

اره عزیزم رشت پل عراق.کارش خیلی خوبه خیلی هم مشتری داره.مدرسه طب سنتیه آدم با وجدانیه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

من ی مدت داغون بودم.پانیک ترس رفتم پیشش ادامه ندادم خدارو شکر خیلی بهترم

ادرسشو بده من مشکل افکار دارم عذابم میده

بهت پیشنهاد میکنم بری ادم نیستی به فکر جیبش باشه.دو تا چیز میده میگه مصرف کن دوباره بیا.دقیقا پل عراق عطاری تریتا دور میدونه بعد پاساژ یزدچی حتما بعد از ظهر برو که باشه صبحا کلاس داره.

بهت پیشنهاد میکنم بری ادم نیستی به فکر جیبش باشه.دو تا چیز میده میگه مصرف کن دوباره بیا.دقیقا پل عرا ...

تو‌اینستا پیداش کردم 

ممنونم بخدا ۳ماهه زندگیم خراب شده 

افکارم دست از سرم برنمیداره

تو رشت حیلی زیاده یکی میگفت ی جا برو بخور حضرت مریم بگیر من ترسیدم رفتم پیش ایشون بقیه عطاریا سر در نمیارن فقط فروشندن اما ایشون نه کلاس داره شاگرد داره