2777
2789
عنوان

بسته پستی

113 بازدید | 18 پست

سلام ، من برای یکی از دوستانم یە بستە پستی کفش فرستادم بعد روز پنجشنبه رسیده مقصد و ساعت ۱ تحویل پستچی داده شدە بعد دیگە هیچ بروزرسانی نشد کە در چە مرحله ایە تا دیروز کە زدە بود پنشجنبه ساعت ۲ تحویل گیرندە دادە شدە بعد من همون روز پرسیدم ازش گفت چیزی تحویلم ندادن اصلا ، یعنی از عمد و تنبلی زدە تحویل دادە شد و بستە رو انداختە ادارە پست ؟! اگە برگشت بخورە چی !! 

منم کارت ویپادم نیومده...چند روزه فرستادن...ولی تو یه مرحله گیر کرده....چطوری باید پیگیری کرد؟

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من یه بار پیش اومد زده بود تحویل ولی نداده بود . بسته دست پستچی بود باید شمارشو بگیره از پست به ...

بهش گفتم حضوری برە ادارە پست هنوز پیاممو سین نکردە

باید بره اداره پست پیگیری کنه یا تحویل پستچی محلشون داده شده

گفتم بهش حضوری برە ولی سین نکردە هنوز ، میگم زنگ بزنم شاید جواب بدن بگم شمارە این پستچی رو میخوام اگر بهم بدن ، بهش پیام بدم بگم چرا زدی تحویل دادە شدە 

منم کارت ویپادم نیومده...چند روزه فرستادن...ولی تو یه مرحله گیر کرده....چطوری باید پیگیری کرد؟

اگر فاصله زیادە شاید هنوز نرسیدە بە جایی دیگە کە بروز بشە ، ولی اگر توی ادارە پست شهر خاصی هست و ادارە پیتشون در و پیکر داشتە باشی زنگ بزنی شاید جواب بدن

وقتی تحویل پستچی میدن کد رهگیری میزنه تحویل داده شد پیگیر باشید

ارە زدە تحویل دادە شد بعد یک ساعت زدە بود تحویل گیرندە شدە ، فکر کنم چون تنبلیش اومدە اینو زدن تا جریمش نکنن بعدا ببرە یا مستقیم انداختە ادارە پست تا هر وقت خودش برە بردارە