بچه ها من یه جاری دارم از من ۱۰ سال کوچیکتر هر بی احترامی که دوست داشته به مادر شوهرم ودختراش کرده بعد من که در حد توانم بهشون احترام گذاشتم حالا یه ناراحتیایی هم بوده ولی هیچوقت توهین نکردم بهشون،،حالا بین منو وجاریم یه مشکلی پیش اومد مادرشوهرم بدون اینکه اصل جریان از من بپرسه بهم کم محلی کرد منم اصلا دیگه زنگ نزدم یه بارم تو این ۳ ماه رفتم محل نزاشت دیگه نرفتم چند کوچه هم فاصله داریم والا که راحتم از خدامه نرم
اخه زورم میاد بگو اینهمه توهین بهتون کرد اونموقع پشت اونو میگیرین خودشونن میدونن چقدر پست ودروغگو هزار تا جنگ وابروریزی بینشون افتاده باز طرفشو میگیره عجیبه برام دوستش دارن
بنظرم که فقط خودتو بده کردی!!!الآنم میگی نرم و راحتم و فلان ولی داری حرصش رو میخوری که تاپیک زدی!
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
مادرشوهرت خودش بلده نمیخواد ناراحت باشی که به مادرشوهرت بی احترامی میکنه یانه..شما اصلا نباید با جاری جیک تو جیک شی خصوصا وقتی خاندان شوهرتو میشناسی یا برادرشوهرتو ! جاری همیشه میخواد خودش تو صدر توجه ها باشه خصوصا اوناایی که کمبود توجه از خانواده خودشون داشتن محبت اینا نبوده تو خونشون .ماهی یه بار با شوهرت برو سر بزن هرروز خدا معلومه این بی احترامیا میشه بخودش اجازه میدن قضاوتت کنن ..پشتت حرف بزنن ..خصوصا جاری ..دوری و دوستی
مادرشوهرت خودش بلده نمیخواد ناراحت باشی که به مادرشوهرت بی احترامی میکنه یانه..شما اصلا نباید با جار ...
خواهر الان تازه فهمیدم باید چطور باشم مامانمم خیلی سال فوت کرده زمانی هم که بودش خیلی بی سیاست وبی شیله پیله بخدا که ادم باید هزار جور دورویی ودورنگی داشته باشه تازه فهمیدم
[QUOTE=360031846]خواهر الان تازه فهمیدم باید چطور باشم مامانمم خیلی سال فوت کرده زمانی هم که بودش خیلی بی سیاست وبی مادرشوهرم از اینا نیست که بخواد شام وناهار درست کنه چند سال فقط چایی خونشون خوردم با اینکه کامل شوهرم خرجشون ومیده دریغ از اینکه یه بار تو سال بگه اومدین شام بمونین یه احترامی بزاره اصلا