2777
2789
عنوان

ميخوام برم اسنپ بانوان خوبه عايا

| مشاهده متن کامل بحث + 4277 بازدید | 65 پست
نه بابا ، خیلی کار خوبیه . درآمدش هم عالیه . فرض کن در کل دو ساعت وقت میذاری ، یه ساعت صبح یه ساعت ظ ...

آره

پسر من شهر خودمون سرباز بود 

گاهی که از پادگان میومد میرفت اسنپ کلی درآمد داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بد باشهکار همیشه خوبهواقعا من گاهی می‌خوام دخترمو با اسنپ بفرستم جایی وحشت می کنمچه بهتر که خانو ...

بله دقيقا😍

اره اسنپ رز فكر كنم

اندَکی‌صَبر‌حَوادث‌روزگار‌می‌چرخند
اره خیلیا اینطورین بابا فشار نیاد ولی شوهر پاره شه اشکال ندارهحالا من خونه بابا زندگی‌ شاهانه خونه ش ...

اون زنایی ک عین خیالشون نیست خیلی راحت ترن و شوهراشون بیشتر دوسشون دارن. ب وضح دیدم.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

اره خیلیا اینطورین بابا فشار نیاد ولی شوهر پاره شه اشکال ندارهحالا من خونه بابا زندگی‌ شاهانه خونه ش ...

خونه پدر ي چيز ديگس

نه بابا ، خیلی کار خوبیه . درآمدش هم عالیه . فرض کن در کل دو ساعت وقت میذاری ، یه ساعت صبح یه ساعت ظ ...

۸ تومن رو از کجا میگی؟

من‌تهرانم ماهی ۱۶۰۰ پول سرویس میدیم داخل محل هست 

همه شم به راننده نمیدن که 

مدرسه بخشیشو بر میداره فک کنم ماهی ۱۲۰۰ به راننده بدن ۴ تا بچه هم هستن میشه ۴۸۰۰

اون زنایی ک عین خیالشون نیست خیلی راحت ترن و شوهراشون بیشتر دوسشون دارن. ب وضح دیدم.

من اوايل نامزديم شوهرم بهم خرجي ميداد الان نه زياد چون يكم ب مشكل خودره بهش سخت نميگيرم دختر خجالتي ى مغروري ام هستم بهش بگم پول بده بگه ندارم خيلي ناراحت ميشم ديگه نميگم

۸ تومن رو از کجا میگی؟من‌تهرانم ماهی ۱۶۰۰ پول سرویس میدیم داخل محل هست همه شم به راننده نمیدن که مدر ...

نه ارزش نداره سرويس مدرسه