2777
2789
چطوری عزیزم ؟

ممنونم گل

خوبم شما خوب هستید انشاءالله؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ترک قرص اعصابم بدون اونا خوابم نمیبره چون نخوردم نمیتونم بخوابم دارم گریه میکنم میشه یه لحظه جواب ...

اگر قرص خواب اور منظورته 

شیر گرم بخور 

پودر جوانه گندم تو اب ولرم و یا شیر حل کن بخور

دمنوش های ارامش بخش مثل سنبل الطیب

اما اگر داروهای اعصاب و روان را داری سرخود کم میکنی خطرناکه واقعا و اگر روند درمانت کامل نشده باشه بهم میریزی

مممنونم قربونت منم بد نیستم

شکر عزیزم

انشاءالله همیشه خوب و خوش و شاد و سلامت باشی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اگر قرص خواب اور منظورته شیر گرم بخور پودر جوانه گندم تو اب ولرم و یا شیر حل کن بخوردمنوش های ارامش ...

سر خود دارم ترک میکنم بخاطر کنکور و درس 

خیلی ممنون بابت راهنمایی اتفاقا تو فکرم بود شبا شیر بخورم فردا شب امتحان میکنم مرسی فدات 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
منم چون به حافظه ام آسیب میزنه قرص خوابم قطع کردم و الان بیدارم فکر کنم همزادیم

فکر میکردم بعد چندماه دیگه عادت کردم شب بخوابم امشب فهمیدم زهی خیال باطل😂 یا باید قید حافظه رو بزنیم یا قید خواب

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

فکر میکردم بعد چندماه دیگه عادت کردم شب بخوابم امشب فهمیدم زهی خیال باطل😂 یا باید قید حافظه رو بزنی ...

دقیقا من حتی سطح آیکیو هم اومده پایین و خیلی بده 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

داشتم درس می خوندم فردا داستان دارم کلی.

تو ۲۴ ساعت گذشته ۵ ساعت هم نخوابیدم و الانم که اینجوری.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

دقیقا من حتی سطح آیکیو هم اومده پایین و خیلی بده

اگر ملاتونین امتحان نکردی بخور

من دیشب خوردم حداقل سه و نیم خوابیدم 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

سر خود دارم ترک میکنم بخاطر کنکور و درس خیلی ممنون بابت راهنمایی اتفاقا تو فکرم بود شبا شیر بخورم فر ...

کاشکی اینکارو نکنی عزیزم

اگر خوابت زیاده از قهوت و...  استفاده کن و یا برو دارو را عوض کن و یا در کنارش یه قرص دیگه بهت بده سرحال شی

سرخود ترک کردن واقعا حالتو داغون میکنه اگر درمانت کامل نشده 

دوباره خیلی از مشکلاتت برمیگرده 🥲💔

امیدوارم بهترین تصمیم رابگیری