2777
2789
عنوان

راجبه تایپک نظر در مورد

25 بازدید | 3 پست

کار کردن یک خانم و آیا اینکه زن حق داره حقوق خودش رو صرف خانه یا فقط خودش کنه یا نه

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

نظر من:

هر کسی یک‌جور نظر داره ایران با فرهنگ مردسالاری قدیم این بود که وظیفه مرد کار کردن و تامین مالی همسر و بچه ها و خانواده باشه و زن وظیفه تربیت بچه و کارهای خانه اما الان در این وضع اقتصادی و فرهنگ متفاوت اگر هر دو کار نکنند زندکی خوب نمی چرخه البته باید بدونید از هر زنی هم انتظار نداشته باشید که حقوقش رو بده به شما یا خرج زندگی مشترک کند بد و خوبی هایی داره و اینکه در اروپا درسته زن و مرد باهم کار می کنند ولی بهمون اندازه هم در اموال شریک هستند و کارهای خانه هم تقسیم می شه  برای طلاق اونجا حتما کارهای مالی در نظر گرفته می شه . در ایران زن اگر بیرون کار کنه بازم باید توی خونه برای آقا مثل یک کنیز در حال خدمت باشه و حق جزئی زن فقط مهریه و نفقه هستش اونم آقایون به زور می دن چون فکر می کنند حق یک زن اینه که مثل یه نوکر بی چیره باشه در حقیقت مهریه اسمش روشه مهریه دادن مهریه یک دقیقه یا روز یعد از عقد می تونه باشه آقایون توجه کنند موقع ازدواج فکر نکنند بعدا کاری نمی کنند که زن از حق طبیعی خودش هم بگذره زن گوهر وجودی خونه هستش نباید اینقدر باهاش بد رفتاری بشه اگر می خواهید همسرتون در مخارج خانه و درآمد خانه مشارکت داشته باشه باید مثل اروپایی ها بهش حق بدهید حق طلاق و حق مسکن و تصنیف اموال و مشارکت در کار خانهالبته متاسفانه چون قانون رو آقایون نوشتن اجحاف در این زمینه شده حق طلاق باید دوجانبه باشه نه از نظر آقا یا خانم باید بتونه خودش برای کار کردن و رفتن به خارج تصمیم بگیره چون یک انسانه در وحله اول 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

سلام 

به نظر من درآمد زن متعلق به خودشه و اینکه اگر توی زندگی همسرش آدم فهمیده ی باشه و متوجه ی اینکه این پول که خانم از حقوقش خرج خانه میکنه وظفش نیست و تنها یک لطف و کمکی به اونه بلامانعه نه این که آقا این کار را وظیفه همسرش بدونه در این صورت کاملاااااا اشتباهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به نظر من درآمد زن متعلق به خودشه و اینکه اگر توی زندگی همسرش آدم فهمیده ی باشه و متوجه ی اینکه ...

ببینید زندگی الان با این وضع اقتصادی اکر بگیم پول خانم هستش و نیاره خرج خونه کنه مرد الان کلا باید چند جا کار کنه واقعا نمی شه عزیز خرج خونه خرج زن و بچه واقعا الان نمی شه در عوضش می تونند پس انداز یا سرمایه گذار کنیید به اسم هر دو یا ماشین و خونه خریدن به اسم هر دو باشه البته اگر پولش رو مشترکا داده باشند و الا خیلی درست نیست خیلی راهکار قانونی داره برای این کار البته کار خونه هم باید مشترکا باشه نه وظیفه زن