2777
2789
عنوان

عروسیم داره بهم میخوره

716 بازدید | 49 پست

۲۰ روز مونده به عروسیم خودم می‌خوام بهمش بزنم .

به خاطر اینکه از همون روز اول که رفتیم دنبال کارهای عروسی ؛ فقط تهش برام اعصاب خوردی بود . دیگه امشب هم که به اوج خودش رسید و مادر من و شوهرم با هم دعوا کردن . 

واقعا دیگه حالم بهم میخوره از همه چیز ...‌ 

در اوج غم به سر می برم 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرم گفت بذار برات توضیح بدم اما انقد خسته شدم از بحث و جدل که بهش گفتم توضیحاتت رو برای خودت نگه دار . بهش گفتم برو تالار رو کنسل کن 

واسه همین مسخره بازیا بود که همه کارای عروسی رو خودمون دوتایی انجام دادیم 

پول هم قرونی از خانواده ها نگرفتیم هر دو شاغل بودیم فقط زمان عروسی رو بهشون گفتیم و خودمون دنبال جهیزیه و کت شلوار داماد و لباس عروس و تالار و کارت دعوت و طلا بودیم 

ناراحت شدن هر دو طرف که چرا با خودمون نبردیم جایی واسه نظر دادن ولی مهم نبود

برای چی؟مشکل مالی؟

نه مشکل مالی نیست . فقط دلخوری و بحث های کوچیک بزرگ شدن 

ببین اینکه دعوا بشه اختلاف نظر طبیعیه ولی اگه کلا اخلاقش همین بوده یه مشاوره برو تاریخ عوض کن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
هیچ وقت تو عصبانیت تصمیم نگیر

بارها خودم رو کنترل کردم و اوضاع رو هم کنترل کردم اما دیگه امشب هر دو طرف کاری کردن که فاتحه هر چی عروسی بود رو خوندم . دلم رو خون کردن 

ببین اینکه دعوا بشه اختلاف نظر طبیعیه ولی اگه کلا اخلاقش همین بوده یه مشاوره برو تاریخ عوض کن

اوایل این طوری نبود اما حالا اوضاع مون خیلی بهم ریخته . فقط داشتم تحمل میکردم که عروسی بیاد و بره اما حالا دیگه دلم سیاه شده