2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زلزله اردبیل که امروز نبود پارس آباد دوشب پیش بود ۵.۲ریشتر همه خونه هاشون ترک برداشت ولی آوارنشد ۶تا ...

مال کشور آذربایجان بود چون یکی از روستاهای اردبیل نزدیکه اونجاها به شدت احساس شد و همه ی خونه ها کاملا ترک برداشته

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

خدایا رحم کن...

گاهی آرزو میکنم کاش ب دنیا نمیومدم... آخه چقدر استرس از همه طرف😨

اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
وا دوباره اومد؟؟چند ریشتر؟؟

ظهر اومده 4.7 ریشتر مرکزش اذربایجان بوده اردبیلم حس کردن 

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
بی تلبیتتتتتت ...بستگی به اعتقادات داره .

آره گلم

واسه همینم هست تو ماه صفر نذری و صدقه زیاد داده میشه 

انشالله خدا خودش رحم کنه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

همیشه احتمال زلزله هست . همیششششههه زلزله در کمینه . خدا کنه مرگ خوبی داشته باشیم . اصن دوس ندارم . لخت از زیر خاک و آوار بکشنم بیرون . دزدم اومده باشه قبلش دستمو بریده باشه واسه طلا ملا 

به خدا من امروز دخترمو بردم حموم باسلام وصلوات تندتند شستم دخترمو وخودمو امدیم بیرون .گفتم خدا حداقل زلزله هم میشه لخت تو حموم نباشیم ..

این روزها  میگذرد. اما  من ازآنها  نمیگذرم

امشب ۴بار شهرما اومد.دوتاشون ۳ریشتر ونیم بود که احساس شد خونه هم لرزید خوشبختانه خسارت نداشت

فقط خدا حال دلم را میداند...باردارنیستم تیکرزدم به امید روزی که واقعی بشه.هرکی دوست داشت واسم دعاکنه۴ساله منتظرم