مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
عزیزم هرچی راجب من گفتن دروغ بوده پدرسوخته ها پشتم حرف میزنن حسودن
شما بگی بخواب ممنون بخاطر نگرانیت من حالم کاملا خوبه😂🤌
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
به نام خدا سارا دست دراز هستم عزیزم هرچی راجب من گفتن دروغ بوده پدرسوخته ها پشتم حرف میزنن حسودن شما ...
منظورم همون سمیرا بود 🥲😂
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
من میگم جن واین جیزا وجودداره خصوصا توخونه هایی که صبقات ۳به بالاهستن چون کلا بیشتر بالاها هستن تاپایین امااگه این داستان واقعی بود خیلی بیشترازینها صداش درمیومد نه فقط تونی نی سایت
ب این فک کن ک اسب دریایی نر زایمان میکنه و ماده برا خودش میره دور دور با دوستاش
اسب دریایی هم نشدیم
فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه..