2777
2789
عنوان

رابطه پر خطر

651 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها 

میشه راهنمایی کنین 

من حدود دو هفته پیش روز تخمک گذاری رابطه پر خطر داشتم ۴عدد قرص ال دی بعدش خوردم و بعد به مدت ۴ شب هر شب یه قرص خوردم ولی هنوز پریود نشدم استرس دارم میشه راهنمایی کنین 

فعلا بچه نمیخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم پشت بوم رابطه داشتی خطر افتادن از پشت بوم بود 

بگو محافظت نکردی 

بخاطر مصرف قرص ها هست ک پریودیت نامنظم شده 

درضمن سالی یه بار هم دکترا میگن این قرصا رو استفاده نکنید ببین چقد خوردی ب فکر کبدت باش

قطع کردی ال دی ها رو؟

یک هفته ۱۰ روز صبر کن اگه پری نشدی برو دکتر

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
رابطه پر خطر مگه اونی نبود که آدم ایدزی چیزی بوده باشه!؟

😂😂😂 لعنتی 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂