2777
2789
عنوان

دنبال شغل بودم ی جا رو پیدا کردم

293 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عزیزم من هزینه هام بیشتر شده و دوست داشتم پس اندازه کنم و مستقل باشم همیشه ک نون لقمه شده نمیاد باید تن پرور نباشم یه شغل تو رستوران پیدا کردم ساعت کاریش از ۱۱ صبح تا ۲۳ شب هس ظرفشور و سالن کار میخوان در امد ظرفشور ۱۸ تا ۲۰ تومنه در اومد سالن کار ۲۵ میلیون تومنه نگید واس چی چنین کار دیروقتی رو انتخاب کردی چون واقعا هیچ کاری در اومدش انقدر نیس عالیه 

دیروز که برای مصاحبه ی حضوری رفتم همش میگفت تو بلدی با مترو بیایی بچه ای ک گم نمیشی؟؟ یا همش میگفت چن سالت بود ؟؟سختت نیس شبا تنها برگردی خونتون همش میگفت اگه برای رفت و امدت سختت میشه اینجا جا خواب داریم کارگرا همشون میرن 

منم معمولی جوابش رو میدادم شناسنامه و کارت ملیم رو نگاه کرد گفت کارت ملیت رو نگه میدارم تا یک هفته اگه تونستی و خسته نشدی قرار داده سه ماه مینویسیم 

از الانم میتونی کارت رو شروع کنی 

من چون حس خوبی نداشتم گفتم با خانواده مطرح کنم خبرش رو میدم 

صاحبکاره امروز شش بار زنگ زد 

بنظرتون خوبه یا نرم؟؟مشکل من تایم کاریشه اما جز من حدود پنچ تا خانم اونجا فعالیت داشتن بجز کارگرا مرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چمه استرس دارم جدیدا خیلی ترسو شدم قبلا عقل الان رو نداشتم

خب چرا میگف شب بمونی وقتی میگه کسی شب نمی مونه !!!احتیاط کن عزیز دلم ب هوای پول بری  ی وقت بلایی سرت نیاره،ولش کن ی ساعت معمول برو سر کار البته اونم هر جا نمیشه جا مطمئن حالا یکم کمتر حقوقش باشه اما امن باشه بعدم خواستی بری دفعه بعد بابا یا دادشتون بگین ببره یا بیاد دنبالتوت دفعه اول ک صاحبکار هواسشو جمع کنه

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

چندسالتونه؟میتونید به کار خونه و بچتون رسیدگی کنید؟.فکرمیکنم باید صبح زود بیدارشین غذا درست کنید درس ...

۲۰ سالمه 

اره شبا غذا حاضری زیاد باید درست کنم صبحا خودش میخوره

ن تنهاست. با توجه به شرایطم بنظرتون بچم رو ببرم پیش اومد رستوران شبم اونجا باشم بده ؟؟یا زشته ؟؟؟

کرایه خونه نمیدم خب صاحبکارمم ک تعارف زده

خب چرا میگف شب بمونی وقتی میگه کسی شب نمی مونه !!!احتیاط کن عزیز دلم ب هوای پول بری ی وقت بلایی سرت ...

اره دقیقن استرسم واسه همین موضوعیه ک شما گفتید 

اگه بخوام برگردم ساعت ۱۱ یا ۱۲ خیلی دیروقته  بخوام بمونم حس خوب ندارم

۲۰ سالمه اره شبا غذا حاضری زیاد باید درست کنم صبحا خودش میخورهن تنهاست. با توجه به شرایطم بنظرتون بچ ...

جدا شدی عزیزم؟

من جات باشم  برای دختر ۲۰ ساله  و یک بچه کوچیک  و ساعت کار زیاد  اونم تا ۱۱ شب یکم خوب نیست یجور خطرناکه  باز خودت میدونی گلم 

انشالله که  کارهای بهتری پیدا کنی  عزیزم  

اره دقیقن استرسم واسه همین موضوعیه ک شما گفتید اگه بخوام برگردم ساعت ۱۱ یا ۱۲ خیلی دیروقته بخوام بم ...

چ جراتی دارید یعنی تصمیم دارید بمونید،خانوادتون اجازه میدن بمونید!؟پول ک همه چیز نیس عزیز دلم البته هر کس ی شرایطی داره من درک نمی کنمتون ببخشید!!!🙂

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

جدا شدی عزیزم؟من جات باشم برای دختر ۲۰ ساله و یک بچه کوچیک و ساعت کار زیاد اونم تا ۱۱ شب یکم خوب ...

ن جدا نشدم 

ی کار دیگه هم پیدا کردم دانشگاه هس ۱۰ تومنه محیطش کاملا خانمانه هس از ساعت ۷ صب تا ۷ شب  حداقل یک تومن هزینه مسیر میشه 

بنظرم در اومدش خیلی کمه حداقل ۱۲ تومن میدادن  

نظر شما راجبش چیه ؟؟

چ جراتی دارید یعنی تصمیم دارید بمونید،خانوادتون اجازه میدن بمونید!؟پول ک همه چیز نیس عزیز دلم البته ...

راست میگی تایمش خیلی  بد موقعه هس اگه دوباره زنگ زد میگم ۱۰شب بر میگردم رضایت داد مشغول کار میشم رضایت نداد نمیرم 

مرسی عزیزم از درکت 🌹

ن جدا نشدم ی کار دیگه هم پیدا کردم دانشگاه هس ۱۰ تومنه محیطش کاملا خانمانه هس از ساعت ۷ صب تا ۷ شب ...

خوبه عزیزم 

همچی که پول نیست 

دنیا رو هم بهم بدن به دردسر و استرسش نمیارزه تا ساعت ۱۱ شب  اونم تو فصل سرما که مردم کمتر بیرون هستن تو اون تایم   نه کار نمیکنم .

خوبه عزیزم همچی که پول نیست دنیا رو هم بهم بدن به دردسر و استرسش نمیارزه تا ساعت ۱۱ شب اونم تو فصل ...

رستورانه من ک تنها نیستم پرسنلم هستن بعد حتما خیلی شلوغه ک در اومدش هم بالاست 

اگه ی خانم هم مسیر تو سرکار داشتم خیلی خوب میشد اما نمیرم از برخوردش خوشم نیومد

ممنون از وقتی که گذاشتی توروخدا برام دعا کنید خیلی نیاز محتاجم به دعا🌹