2777
2789
عنوان

خدا در آتش جهنم بسوزونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره وای منم زیاد پیش اومده

من هر سوپرمارکتی رفتم همین قضیه بوده یه سوپری میرفتیم حدودای یه سال مشتری دائمش بودیم بعد هر سری میرفتیم مثلا میگفت خریدت شده ۵۳۵ هزار اون ۵ تومن تهشم تخفیف منم میگفتم خوبه تخفیفم میده همینجا خرید کنم تا اینکه چندبار خودم تو خونه نشستم قیمتا رو جمع بستن دیدم هر سری هفتاد هشتاد هزارم اضافه ازم میگرفته آخرین بار تو مغازه ی خودش قیمتا رو جمع بستم و اضافه ی پولمو ازش گرفتم دیگه هم اونجا نرفتم ولی بیشترشون همینن

شیرو جوشاندم ،گفتم خراب نشه

برو جلوی مشتریاش بگو

برای ماهم پیش اومد.۲تامرغ گرفتیم تیکه کرد برامون حالا که شستم دیدم رون و بالو چندتیکه دیگه رو برداشته!!!! چندروز بعدرفتیم سراغش.میگفت نه اشتباه شده!! ماهم کوتاه نمیومدیم دیگه از ترس اینکه مشتری بیاد و بفهمه معذرت خواهی کردوگفت پولشو میدم گفتم پول نمیخوام این رفتارو تکرار نکن مردم زندگیاشون سخت شده شما رحم کن

دردم از یار است و درمان نیز هم
من هر سوپرمارکتی رفتم همین قضیه بوده یه سوپری میرفتیم حدودای یه سال مشتری دائمش بودیم بعد هر سری میر ...

منم خیلی برام پیش میاد جدیدا حس میکنم سوپرمارکتی سرکوچمون هربار یه مقدار اضافه میکشه ادم نمیدونه چی بگه

برو جلوی مشتریاش بگوبرای ماهم پیش اومد.۲تامرغ گرفتیم تیکه کرد برامون حالا که شستم دیدم رون و بالو چن ...

مغازه روبرویمونه،،همسایه ها بفهمن ،،،میگن واسه بیست تومن اومده سر وصدا میکنه ،، 

نون حرام میخورن،روز به روزم پیشرفت میکنن

دقیقا اون وقت ما یه ریال حروم هم بیاد خونمون هزار برابر اون خارج میشه همین سوپرمارکتیه با این پولا بیا ببین چه ماشین شاسی بلندی هم خریده

بیشتر سوپرمارکتی هاهم همینطوری شدن بری زیاد خرید کنی حساب کتاب از دستت در بره از حدودای سی چهل تومن ...

یکی تعریف میکرد از دوستش که میوه فروشه.میگفت دوستم گفته مردم خیلیاشون ته فیشو نگاه نمیکنن.همینجوری میرن منم هرقیمتی بخوام میزنم براشون!!!!

دزدی مگه چیه؟همینه دیگه.خیلیا به سختی پول خرید مایحتاجشونو جور میکنن بعد فروشنده ها این برخوردو دارن!!!

مظلومی که برای استیفا و احقاق حق پایمال شده‌اش حرکتی نمی‌کنه، خودش شریک جرم افراد ظالمه.بارها شده بر ...

بچه همرام بود رفت سراغ قفسه ها ،،،من حواسم به ترازوی نبود ولی حس کردم کمه واسه تو خونه وزن کردم ،دیدم تقریبا یک کیلو کم داده

منم ساده نمیگذرم.خداروشکر محتاج پولش نیستم ولی نمیخوام ادامه پیداکنه

شده طرف پولو خواسته پس بده نگرفتم ولی باید میگفتم حرفمو باید متوجه میشد که مردم ساده نیستن