عصر رفتم شیر خریدم،یارو پول ۳ کیلو شیر گرفته آوردم خونه ۲کیلو سیصد گرم بود،،از بس این اتفاق برام پیش میاد بخدا هروقت میرم خرید استرس میگیرم که سرم کلاه نزارن ،، ،خدا لعنتتون کنه این چه نوریه میبرید سر سفره زن وبچتون
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من هر سوپرمارکتی رفتم همین قضیه بوده یه سوپری میرفتیم حدودای یه سال مشتری دائمش بودیم بعد هر سری میرفتیم مثلا میگفت خریدت شده ۵۳۵ هزار اون ۵ تومن تهشم تخفیف منم میگفتم خوبه تخفیفم میده همینجا خرید کنم تا اینکه چندبار خودم تو خونه نشستم قیمتا رو جمع بستن دیدم هر سری هفتاد هشتاد هزارم اضافه ازم میگرفته آخرین بار تو مغازه ی خودش قیمتا رو جمع بستم و اضافه ی پولمو ازش گرفتم دیگه هم اونجا نرفتم ولی بیشترشون همینن
برای ماهم پیش اومد.۲تامرغ گرفتیم تیکه کرد برامون حالا که شستم دیدم رون و بالو چندتیکه دیگه رو برداشته!!!! چندروز بعدرفتیم سراغش.میگفت نه اشتباه شده!! ماهم کوتاه نمیومدیم دیگه از ترس اینکه مشتری بیاد و بفهمه معذرت خواهی کردوگفت پولشو میدم گفتم پول نمیخوام این رفتارو تکرار نکن مردم زندگیاشون سخت شده شما رحم کن