2777
2789

سلام خداییش بگید من مشکل دارم یا شوهرم . فقط تو رو خدا نکوبین تو سرم که اره حتما مشکل از توعه و این حرفا . من هر راهی که بگید رفتم و هر کاری که بگید کردم . خصوصیات و اخلاقیات تو مخی شوهرمو نمیگم بجز این یک مورد . 

آقا هر وقت بخواد ماشین یا ملکی بخره کل طلاهای منو میفروشه و منو در جریان همه چیز میزاره . منم استرس چک هاش و بدهی هاشو تا بگی میکشم . خب مسلما خیلی نمی پوشم و ولخرجی هم نمیکنم بماند بیرون رفتن و گشتن . بعد سر خود میره میفروشه یا به ضرر یا میره ملک دیگه می‌خره تو اون ضرر میکنه یا کلا پولشو هیچ میکنه . سه چهار بار قبلا که ماشین داشتیم و ارزون تر بود کلا پولش و نمی‌دونست چه کرده یا میدونست و به من می‌گفت نمیدونم . من واقعا از دستش عاصی شدم بخدا . 

فقط با زبونش خرم کرده همین . من هنوز تو خونه مادر شوهر م بعد از ۱۵ سال زندگی . به معنای واقعی جر خوردم بس که اعصاب و روانم بهم ریخته . این با احمق بودنش نمیزاره دو قرون پول رو هم بزاریم از این خراب شده در بیاییم . من چه کنم ؟

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

طلا که خریدی ببر بده دست مادرت بگو بهم نده

اگر چیزی خرید با طلاهات بگو بزنه به اسم خودت

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا که خریدی ببر بده دست مادرت بگو بهم ندهاگر چیزی خرید با طلاهات بگو بزنه به اسم خودت

همش میگه به اسمت میزنم ولی تو بنگاه منو نمی‌بره یا از بنگاه رفتنش به من خبر نمیده . بعد طلا رو به عنوان پس انداز می‌خریم چطور بدم به مامانم . خودم نفروشم که بهتره .

احتمالا ضرر نمی کنه خرج خودش می کنه

نه بابا انقدر بدبخته که نگو . مامانش تا بفهمه جوری ازش میکشه این نمی‌فهمه.  یا خودش میده یادش میره . البته رفیق بازم هست ولی نه اونجور که پول هنگفت به دوستاش بده 

خب این ملکو اینای ک خریده رو بفروشه ی خونه بخره برین از اونجا‌.ماشینو ملکه خورد خورد ب جه کارش میاد ...

والا نمیگم ملک یا ماشین آنچنانی داریم ولی اگه همونا رو بفروشیم یه خونه معمولی میتونیم بگیریم بشینیم . ولی اینکارو نمیکنه . نمیدونم چه مرگشه . البته باید همشون باهم فروش برن که نمیرن . ولی بازم تلاششون کنه میتونه . 

مشکل اینجاست میفروشه و به من نمیگه . این منو دیونه میکنه . فکر می‌کنم یه فرد بی خاصیت و بی ارزش تو زندگیشم

نه بابا انقدر بدبخته که نگو . مامانش تا بفهمه جوری ازش میکشه این نمی‌فهمه. یا خودش میده یادش میره . ...

خب همون مردی که حتی حساب کتاب بلد نیست خرج گیج بودن خودش میشه پول

چه مصرف کنه چه هدر بده خرج شده دیگه

همش میگه به اسمت میزنم ولی تو بنگاه منو نمی‌بره یا از بنگاه رفتنش به من خبر نمیده . بعد طلا رو به عن ...

خب خودت میگی منو با زبون گول میزنه

میگم بده مادرت نگه داره،حداقل دستت نباشه که خرجش کنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !