2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم که خاستگار من

433 بازدید | 37 پست

قبل ازدواج رابطه غیر شرعی نداشته؟(یعنی باکره مونده) منظورم دوس دختر نی، چون خودم هیچ رابطه ای نداشتم انتظارم از طرف اینه که حداقل باکره مونده باشه، ولی الان همه پسرا خیلی هاشون رابطه داشتن، تو روز خاستگاری هم دروغ میگن نداشتند و خودشون رو باکره نشون میدن، اصلا به نظرتون الان همچین پسری پیدا میشه که بد قیافه هم نباشه و باکره مونده باشه؟! دیگه دارم ناامید میشم از فکر به اینا دیوانه شدم 🤐

🍉💜🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله هستن پسرایی که براشون مهمه،بخدا برادر من ۲۵سالشه تا حالا دستش به یه دختر نخورده چه برسه رابطه

برادرتون مذهبیه یا ن

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

خب از کجا میفهمی نداشته؟ خیلی بچه مثبت و سر به زیر و مظلوم بوده؟!

نه تیپش معمولی رو به بالا و سر زبون دار هم هست اتفاقا ولی ذهنیتش تماما ازدواج و کار و بچه ی آینده اس...تمام کارها و تصمیم هاش در مورد همین سه تاس برای همین تا الان خودش نگه داشته،اعتقادش اینجوریه که اولین تجربش حتما باید با همسرش باشه

وا‌ .خوب شرط ازدواج تو ایران بکارته دیگه . هر پسری ازدواج می‌کنه انتظار داره با دوشیزه و باکره ازدواج کنه 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
ماشاالله، حتما خانوادتون تربیت درستی داشتند براش

من یه خواستگاری داشتم از این پسر شیطونا

در و داف پسند

بعد میگفت دوس دختر داشتم ب هدف ازدواجم باهاشون دوست نمیشدم ولی به رابطه ی جنسی ختم نشده گفتم ینی اونا نخواستن؟ گفت نه بودن کسایی ک میخواستن ولی آدم باید برای بدنش ارزش قائل بشه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بله هستن پسرایی که براشون مهمه،بخدا برادر من ۲۵سالشه تا حالا دستش به یه دختر نخورده چه برسه رابطه

وا مگه دوربین و جی پی اس بهش وصل کردی؟از کجا مطمئنی دوست دختر نداشته

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !