2777
2789

پنجشنبه میخوام با رفیق صمیمیم و فامیلمون بریم بیرون با این بدل جدیده رونالدو😂😂 رفیقیم باهاش

بعد رل دوستم هست

به نظرتون من به نامزدم بگم بیاد؟ یا نه؟

اخه اکیپ جدیده که میخوایم بیرون بریم و دختر و پسر هست نمیدونم به اون هم بگم بیاد یا نه؟

.

وای چقدر بهم میگفتن قبل از ازدواج با چندنفر دوست شو قبول نمیکردم و مخالف بودم حالا سر کوچکترین چیزها هم نمیدونم چیکار کنم😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبرم؟اینا بچه های خوبی ان

پ اگه اینجوریه نامزدتم باید بیرون رفتنی با رفیقاش توذوهم ببره با خودش😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
جدی؟اینطوری بدتر نیست؟

والا اینجوری دیگه نمیزاره تا دم در بری حتی ممکنه بگه رابطتونو باهاشون قطع کنی چون بالاخره اونا مجردن شما نامزد داری و شوخی مجرد و نامزد دار فرق میکنه باهم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
باید بهش اطلاع بدی و بگی که خوشحال میشم بیایی شاید غیرتی بود نزاشت بری با پسر

نه اوکیه

اصن من کلا محیط تحصیل و شغلم یه جوریه که همه اقاعن با این چیزا کاری نداره

پ اگه اینجوریه نامزدتم باید بیرون رفتنی با رفیقاش توذوهم ببره با خودش😐😐

زیاد با رفیقای هم بیرون نمیریم به جز یه اکیپی که از اول دانشگاه باهم بودیم

ولی یه چندباری دوستای صمیمیش رو دیدم 

والا اینجوری دیگه نمیزاره تا دم در بری حتی ممکنه بگه رابطتونو باهاشون قطع کنی چون بالاخره اونا مجردن ...

نه بابا این مدلی نیست

بچه خوبیه😂😂

مظلوومممم😂😢🥲

نه بابا این مدلی نیستبچه خوبیه😂😂مظلوومممم😂😢🥲

الان مظلومه چون دستش زیر سنگه بزار بری خونه خودش زبون در میاره اندازه شیلنگ😂