2777
2789
عنوان

بچه ما چند وقت پیش رفته بودیم تالار جشن دایی همسرم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 24 پست
غذا اضافه نیومده بود صاحب تالار یکی داد ببره خونه من ماستو نوشابرو گفتم برداره براشون

کار خوبی کردید 

به هر حال از غذای میزبان اضافه اومده دیگه 

هم نوشابه هم ماست اصلا اشکالی نداره

چون تالاری هم اینها رو به میزبان نمیده اما رو حسابهاشون میکشه

❤❤❤
جشنه برادرش بود همه چی حلال ولی خوب چون خواهرشوهرم مریضه پسرشم پیشش تنها مونده بودن خونه خیلی دلم سو ...

هركسي يك اخلاقي داره ديگه، براي من پذيرفته نيست.

كسي هم جايي غذا بگيره نگاهم بهش عوض ميشه.

من بودم غذاي خودمو براي بچم ميبردم يا قبل رفتنم براش غذا ميخريدم يا ميپختم..مريضه بهش از ترق ديگه كمك كنيد

عزيز جان.

💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه باز کرونا اومده؟

اره عزیزم کرونا هنوز هست 

میدونی ما هم فامیلیمون مثله خواهرشوهرت بود ام اس گرفت بعد از چند سال نابینا شد بعد یه کرونا شدید گرفت فوت کرد ۳۵ سالش بود اونم یه پسره کوچیک داشت 

میدونی اینا سیستم دفاعی بدنشون پایینه

اره عزیزم کرونا هنوز هست میدونی ما هم فامیلیمون مثله خواهرشوهرت بود ام اس گرفت بعد از چند سال نابینا ...

آخی دقیقا اینم ۳۳ سالشه حالا امیدمون به اینه چشماش خوب بشه خدا کنه خوب بشه خیلی دوسش دارم خیلی دختره خوبیه

آخی دقیقا اینم ۳۳ سالشه حالا امیدمون به اینه چشماش خوب بشه خدا کنه خوب بشه خیلی دوسش دارم خیلی دختره ...

ان شالله به حق امام زمان خوب بشه 

میگم دیگه خیلی مواظب باشید سرمانخوره 

ویروس نگیره بنده خدا 

هركسي يك اخلاقي داره ديگه، براي من پذيرفته نيست.كسي هم جايي غذا بگيره نگاهم بهش عوض ميشه.من بودم غذا ...

عزیزم شوهرم خیلی هوای خواهرم شوهرمو داره چند شب قبلشم غذا خریدیم بردیم خونه اونا با اونا خوردیم خیلی کمک میکنیم ولی اونجا گفتم نوشابه هارو بردار پشیمون شدم

ان شالله به حق امام زمان خوب بشه میگم دیگه خیلی مواظب باشید سرمانخوره ویروس نگیره بنده خدا

ممنونم عزیزم بخاطره دعات انشالله که هر چه زودتر خوب شه زندگیش از هم نپاشه