2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همین کارو میکردم ولی از یه سنی نمیشه نه شرایط اجتماعی نه کاری همش از بین میره

با کارای کوچیک شروع کن 

اگه مسواک زدنت رو نظم نیست مسواک بزن یا روتین پوستی برای شب داشته باش یا بلند شدی تخت رو مرتب کن و غیره نیاری نیست کارای گنده انجام بدی با همین چیزای کوچیک شروع کن 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

فک کنم فقط همین کارارو انجام میدم 🤣☹️

خب ببین من مثال زدم و تو زندگیت نیستم بدونم چند سالته و دقیقا چیکار میکنی با توجه به شرایط خودت کارای کوچیک کوچیک انجام بده 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

با کارای کوچیک شروع کن اگه مسواک زدنت رو نظم نیست مسواک بزن یا روتین پوستی برای شب داشته باش یا بلند ...

الان از اینکه انرژی منفی بدم بهت عذاب وجدان میگیرم 

مرسی و زندگیت پر حسه خوب 

الان از اینکه انرژی منفی بدم بهت عذاب وجدان میگیرم مرسی و زندگیت پر حسه خوب

دوست داشتم بهت کمک کرده باشم