2777
2789

طبق تجربه‌ام انرژی به برنامه‌ روزانه بستگی داره ! یعنی مشخص کنی صبح قراره غذا درست کنی ظهر یه قسمت سریال ببینی و شب مثلا بری پیاده روی وقت داشته باشی به چند بعد از زندگیت برسی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق تجربه‌ام انرژی به برنامه‌ روزانه بستگی داره ! یعنی مشخص کنی صبح قراره غذا درست کنی ظهر یه قسمت س ...

عااا من همیشه برنامه ریزی میکنم ولی عمل نمیکنم کلی تو خونه برگه نوشته شده هس ک ب هیچکدوم نرسیدم😂😂😂

تیکر بارداری نیست!

طبق تجربه‌ام انرژی به برنامه‌ روزانه بستگی داره ! یعنی مشخص کنی صبح قراره غذا درست کنی ظهر یه قسمت س ...

برنامه روزانه میچینم واسه خودم انجامشونم میدم ولی بی حالم همیشه

M♡R

برنامه روزانه میچینم واسه خودم انجامشونم میدم ولی بی حالم همیشه

خب برو دکتر 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

😐

جدی کم خونی و متعادل نبودن ویتامین ها اثر داره 😐🩵

خب چطور دریافت کنم

برو دکتر یه چکاپ بده ببین ویتامین بدنت تامینه یا نه

بعد اگه دکتر طب سنتی خوب تو شهرتون هست برو بگو 

برا تعدیل مزاج اومدم 

بعدش حتما حتما برو ورزش کن خیلی عالیه 

صبحانه شیره ی انگور با ارده بخور یا حلیم یا عسل و شیر

یا شیر و خرما 

سردیجات نخور بی حالی میاره مثل ترشیجات 

اگه انرژی روحی میخوای شبا زود بخواب

سحرها بیدار شو نماز شب بخون ..نمازات اول وقت 

گناه هم نکن استغفار زیاد کن بمب انرژی میشی