خیلی بی پولم و نیازمند خرج دانشگاهم هستم و دیگه آنقدر هزینه برده انگیزه ای برای ادامه درسم ندارم مجموعا الان 200هزار دارم میشه باهاش کاری راه انداخت حتی فروشندگی بگید تو رو خدا وضعم داغونه
اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ♥️ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ♥️ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
ببین اگه به شیرینی و کیک علاقه داری یه کانال هست تو ایتا کلی آموزش رایگان عالی با دستورهای دقیق داره کافیه چندتاش رو خوب یاد بگیری به راحتی میتونی کسب درآمد کنی.تو ایتا سرچ کن کانال دهکده کیک خانگی.من خیلی دستورای رایگانش رو امتحان کردم دقیق هستن
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
عزیزم چقد نیاز داری؟ اگه حقوق ثابت نیاز داری خب میتونی تایپیست یا منشی بشی
ماهی حتی 4تا 5تومن هم کافیه
ببین اگه به شیرینی و کیک علاقه داری یه کانال هست تو ایتا کلی آموزش رایگان عالی با دستورهای دقیق داره ...
خودم کیک پزیم خوب بود ولی الان وسایلش رو ندارم یه توستر داشتیم مامانم با جهاز خواهرم داد بهش
الان یه لپتاپ هست دارم ولی نمیدونم با لپتاپ کار نکردم اصلا
خودم کیک پزیم خوب بود ولی الان وسایلش رو ندارم یه توستر داشتیم مامانم با جهاز خواهرم داد بهش الان یه ...
حتما که نمیخواد کیک بپزی.ببین مثلاً دستور ویفر رنگارنگ ازونا که یدونه هست تو جلد قرمز اون رو داره نیاز به فر هم نداره میتونی درست کنی بفروشی به اونایی که بچه مدرسه ای دارن.دستور حلوا داره میتونی سفارش بگیری برا مراسمها.دستور حلوا ارده داره اینا همه بدون فر هست و راحت.برای کار با لب تاپ هم که میتونی سفارش تایپ پایان نامه و تحقیق بگیری.اموزش فتوشاپ ببین.اگه طراحی سایت و اینا بلدی که هم میتونی سفارش قبول کنی. یه سایتی من ثبت نام کردم دور کاری هست پروژه ها رو اونجا میذارن چند نفر درخواست میدن برا انجام اگه کار با کامپیوتر و طراحی سایت و تولید محتوا بلد باشی اونم خوبه سرچ کن تو نت سایت کارلنسر.
حتما که نمیخواد کیک بپزی.ببین مثلاً دستور ویفر رنگارنگ ازونا که یدونه هست تو جلد قرمز اون رو داره نی ...
خیلی ممنون مفید بود واقعا به زدن سایت و تولید محتوا زیاد علاقه دارم خدا کنه جور بشه
خیلی ممنون مفید بود واقعا به زدن سایت و تولید محتوا زیاد علاقه دارم خدا کنه جور بشه
اگه بلدی که برو همین سایت که گفتم خیلی پروژه هست برات من ثبت نام کردم توش ولی خب اینا رو بلد نیستم