2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

505 بازدید | 28 پست

حالم خیلی بده باشوهرم دعوام شده ازش خیلی ناراحتم بخاطر کاراش و دلسوزیای الکیش درحق کسایی ک هروقت بشون نیاز داشته ضایعش کردن ولی اخرم نمیفهمههههه

ی چیزی بگین کمک کنین حالم خوب شه لطفا😭😭😭😭

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....

درحق كي ؟ 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خنگن بخدا😑 منم از همین موضوع رنــج میبرم😡

چجوری باش کنارمیای من هرسری میگم حرفی نزنم ولی پاش ک میوفته نمیتونم من سختی میکشم تواین زندگی اونوقت بقیه ازهمه جاازمون میبرن

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
مرسی ازروحیه دادنت

😐😐😐معمولا وقتی ب یکی کمک میکنی و زمانی ک بهش احتیاج داری محلت نمیزاره و تو بااازم بهش کمک میکنی این نشون میده ک درست نمیشه مگر اینک بریش مشاور

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

خوب حتما خيلي مهربونه دلش نمياد كمك نكنه

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔