2777
2789
راست میکی ولی گفتم تلاش خودم دوباره بکنم💔🖤

آره تلاشتو بکن ولی تا جایی که توانشو داشته باشی تا جایی که مغزت خسته نشه نه تا جایی که خدایی نکرده فکر خودکشی بزنه به سرت و از خودت بدت بیاد

با افتخار تورکم♡

تا حالا نشستی روی یه برگه برای خودت بنویسی " چرا نتونستم؟" دلایلت رو اصلاح کنی عزیزم؟ یه راه رو صد بارم بری مقصد عوض نمیشه

ایراداتو حذف کن و یه بار برای همیشه از این چرخه ی معیوب پشت کنکوری بودن خلاص کن خودتو اون بیرون تو جامعه کلی چیزای جدید هست که منتظرتن تجربه اشون کنی

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره تلاشتو بکن ولی تا جایی که توانشو داشته باشی تا جایی که مغزت خسته نشه نه تا جایی که خدایی نکرده ف ...

چشم

خودکشی که نه آجی خانوادم فکرشون نمیذاره خودکشی کنم💔

آره آجی بعد خیلی ها اومدن قلبم هزار تیکه کردن💔میشه نی نی یار تگ کنید من نحس تعلیق کنه همه راحت شن؟� ...

امسال رتبه ات چند شذ

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

تا حالا نشستی روی یه برگه برای خودت بنویسی " چرا نتونستم؟" دلایلت رو اصلاح کنی عزیزم؟ یه راه رو صد ب ...

😔

میدونم آجی منم امروز با ذهنیت مثبت داشتم درس میخوندم اومدم یکم برون ریزی کنم خیلیا بهم کنایه زدن تهمت زدن حالم بد شد وگرنه دارم مثل آدم تلاش میکنم😭

توی مسیر کنکور همیشه همینه عزیزکم💚 تو داری برای یه هدفه بلند مدت تلاش میکنی، توی این مسیر خیلیا خیلی حرفا بهت میزنند چون نتیجه دوره چون نتیجه رو نمیتونند ببینند!

از خودت این انرژی منفیا رو دور کن از این فضا ها دور شو و فقط و فقط تلاش کن

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

چشمخودکشی که نه آجی خانوادم فکرشون نمیذاره خودکشی کنم💔

انشاالله تو مراحل دیگه زندگیت موفق بشی

اتفاقایی که میفته رو بپذیر وباهاشون کنار بیا

مطمئن باش خدا بهترین راهو نشونت میده

با افتخار تورکم♡