2777
2789
عنوان

با سه و پونصد چی میشه خرید

106 بازدید | 10 پست

سه میلیونو پونصد

داراییم برای سفر قشمه

چیا میتونم بخرم

همچی دارم ولی الویتم لباس زیر و لباس تو خونه ایه شایدم کتونی

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرونه اونجا؟

کلا با سه و نیم میری اونجا مسافرت؟ و خرید

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

میتونی ی بوت بادی شلوار یه کاپشن بخریمیتونی شش تا ست توخونگی بخرییا بخوای شلوار راحتی توخونه بخری با ...

البته من نمیدونم قشم قیمتاش چجوریه

ولی شهرای اطراف ما با س تومن میشه چندتا لباس با کیفیت خرید

کلا با سه و نیم میری اونجا مسافرت؟ و خرید

نه هتل و کل امکانات خانواده فراهم کرده

من سه و نیم دارم اللحساب ببینم میتونم باهاش کاری کنم یا نه

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
البته من نمیدونم قشم قیمتاش چجوریهولی شهرای اطراف ما با س تومن میشه چندتا لباس با کیفیت خرید

کدوم شهرید

نه هتل و کل امکانات خانواده فراهم کردهمن سه و نیم دارم اللحساب ببینم میتونم باهاش کاری کنم یا نه

حداقل ۱۰ میلیون ببری باید 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖