تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1864 عنوان با سه و پونصد چی میشه خرید 106 بازدید | 10 پست سه میلیونو پونصدداراییم برای سفر قشمهچیا میتونم بخرمهمچی دارم ولی الویتم لباس زیر و لباس تو خونه ایه شایدم کتونی همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه 1403/08/19 | 19:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
javaneh عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5569 راستش فکر نکنم چیز زیادی بشه خرید ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1864 راستش فکر نکنم چیز زیادی بشه خرید گرونه اونجا؟ همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
javaneh عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 5569 گرونه اونجا؟ قبلا قیمتا بهتر بود الان اونجا هم همه چی قیمتاش بالا رفته ....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26190 گرونه اونجا؟ کلا با سه و نیم میری اونجا مسافرت؟ و خرید هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
خانم_کوچولوی_سعیدم عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 16282 میتونی ی بوت بادی شلوار یه کاپشن بخریمیتونی شش تا ست توخونگی بخرییا بخوای شلوار راحتی توخونه بخری با ۵۰۰ میتونی پنج تا بخریبقیشم بدی چیزای دیگ
خانم_کوچولوی_سعیدم عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 16282 میتونی ی بوت بادی شلوار یه کاپشن بخریمیتونی شش تا ست توخونگی بخرییا بخوای شلوار راحتی توخونه بخری با ... البته من نمیدونم قشم قیمتاش چجوریهولی شهرای اطراف ما با س تومن میشه چندتا لباس با کیفیت خرید
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1864 کلا با سه و نیم میری اونجا مسافرت؟ و خرید نه هتل و کل امکانات خانواده فراهم کردهمن سه و نیم دارم اللحساب ببینم میتونم باهاش کاری کنم یا نه همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
تنها_اما_با_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1864 البته من نمیدونم قشم قیمتاش چجوریهولی شهرای اطراف ما با س تومن میشه چندتا لباس با کیفیت خرید کدوم شهرید همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
خانم_کوچولوی_سعیدم عضویت: 1403/04/13 تعداد پست: 16282 کدوم شهرید کرمانشاهولی ایلام خرم اباد و....قیمتا خوبه
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 26190 نه هتل و کل امکانات خانواده فراهم کردهمن سه و نیم دارم اللحساب ببینم میتونم باهاش کاری کنم یا نه حداقل ۱۰ میلیون ببری باید هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖