2777
2789

فردا عقد برادرشوهرمه همه ی خانواده شوهرم وجاریام میدونن خودشون رو آماده کردن اما به شوهرم دیروز زنگ زدن که بله فردا عقد داداشته نمیدونم چیکار کنم خیلی دلم برا خودم میسوزه چرا باید اینقدر از من بدشون بیاد؟😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط از تاریخ عقد خبر نداشتی ؟نمیرفتی خونه مادرشوهرت نمیپرسیدی کی عقده؟شوهرت از داداشش نپرسیده بود؟

کلا هیچ خبری از ماقبل ماجرا نداشتم من خونم ی شهر دیگس ولی شوهرم هر روز با مادرش حرف میزنه ولی بهش نمیگه اون

از کجا میدونی اونام قبل تو فهمیدن از من به تو نصیحت خواهرم همه ما مثل ی آهنرباییم هم جاذبه داریم هم ...

عزیزم وقتی همه آمادن لباس وارایشگاشون اوکیه یعنی قبلا نمیدونستن؟

عزیزم وقتی همه آمادن لباس وارایشگاشون اوکیه یعنی قبلا نمیدونستن؟

نمیدونم چی بگم

حتی نمیدونستین که قراره غقد کنن؟؟

مشکلی دارین با خانواده همسرتون؟؟

کاربری دست ۲ نفره🙂
کلا هیچ خبری از ماقبل ماجرا نداشتم من خونم ی شهر دیگس ولی شوهرم هر روز با مادرش حرف میزنه ولی بهش نم ...

یعنی بدون هیچچ اطلاعی از خواستگاری و بله برون و مهربون و...یکباره گفتن عقده؟؟؟

خیلییی کارسون زشت بوده اگه اره