2777
2789
عنوان

تو دانشگاه چه جوری اینو بفهمونم❓️

537 بازدید | 21 پست

آقا بیشتر وقتا پی وی من پر سواله !خوب اگه میخواستم اینجوری باشه نماینده میشدم خوب ...!

واقعا خسته شدم 

هر ترم پایینی ،اکثر آدمای ورودی ورودی و ... انگار نمیبینن صد و خورده ای نفر دیگه هم هستن ...

کاش یه نفر و دو نفر بودن ،خسته شدم ...بعد حتی اینا رو لطف نمیدونن ،وظیفه میدونن ...یادمه ترم پیش یه ترم بالایی پی ویمو سوراخ کرده بود ،انگار فلج بود دو تا سرچ بیشتر بکنه ،هی میگفت اینو میخوام اونو میخوام میگفتم اینجا رو بگرد ،میگفت نه باید بفرستی ،تهش یه سری گفتم امتحان دارم نمیرسم ...چه قدر پشت سرم حرف زده بود و ...این فقط یه موردش بود چون با اکانت دیگه ام دیده بودم ،بقیه رو نمیدونم چی گفتن پشت سرم 😂

بدبختی اونجاست تو یه کار دیگه از دانشگاهم فعالم ،نمیتونم ایدیمو عوض کنم 🥲

واقعا از این بعد دانشگاه و این موردش متنفرمممم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه شماره شمارو دارن و سوال میپرسن؟از اول نماینده بودین؟

شماره ؟نیازی نیست  !ایدی تلگرامم هست 

طبیعیه تو گروه های مختلف دانشگاه عضوم و ایدیمم تو یکی از چنلای مختلف دانشگاه هست چون مسئولیت دارم 

یه بار خواستم نماینده بشم به غلط کردن افتتدم ،نشدم تا حالا

کارای اونا هم رو من بود یه مدت ،هنوزم گاهی هست 

بیخیال چرا جواب میدی اصلا؟ اگه زیاد به بقیه لطف کنی کم کم میشه وظیفهجواب نده بذار هرچی میخوان بگن

یه سری جواب ندادم بدتر وسواس فکری داشت دیوونه ام میکرد ،میخوام خالی باشه 

باز من کلا با چند تا از ترم بالاییامون اوکیم ولی خوب اونا تاپ دانشگاهن ...من معمولیم تو دانشگاه ،تمرکزمو این مورد کم کرده ،خیلی بد شده شرایطم 

آها تلگرام؟ نمیشه آیدیتونو عوض کنین؟

آره 

چرا میتونم ولی خوب میگم که تو یکی از چنلای مهم دانشگاهمون ،باز میره 🫠چون روابط عمومیم 

اون کمتر وقتمو میگیره تا ورودی خودمون یا قبلیا 😑

فکر کنم سعی کنم جواب ندم بهتر باشه 

آره چرا میتونم ولی خوب میگم که تو یکی از چنلای مهم دانشگاهمون ،باز میره 🫠چون روابط عمومیم اون کمتر ...

چی بگم والا.حداقل زمان پاسخگویی تعیین کن.زمانای دیگه جواب نده.بازم نمیدونم چی بگم که اذیت نشی