2777
2789

چیکار کنیم اشتهامون خیلی کم شه؟ اشتهام خیلی زیاده با اب خوردن قبل غذا و اینام درست نمیشه پرخوری عصبی ام ندارم شما چطوری اشتهاتون رو کنترل میکنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ماه روزه قضادارم انشالله خداتوفیق بده بگیرم هم لاغرشم هم ازبدهکاری خداخلاص شم😁

اینجوری که بخ بدنت آسیب میزنی چجوری روزه میگیری رژیم روزه داری داری؟

خداکنه دوبارتپلی مدبشه مثل زمان ناصرالدین شاه بلکه ازاین غصه بیاییم بیرون🤣🤣

😂😂ولی تپل بودن اصلن خوب نیست من ۴ کیلو اضافه وزن دارم شونه هام بخاطر سینه هام درد میگیره ولی اندامم خوبه راضی هستم ولی برای بهتر شدن و حس خوب لاغر میکنم 

من اردیبهشت شروع کردم

۸۵کیلو بودم باقد ۱۶۳

الان ۷۱ کیلوام

فقط کمخوری کردم وعده  نهار و شام هم فقط سوپ یا سالاد یا نون محلی

صبونه رو مرتب میخورم میان وعده هم ندارم

اشتهامم زیاده ولی خودمو کنترل میکنم

۴۰سالمه الان لاغر نشم دیگه نمیتونم

جالبه ک تو اشپزخونه رستوران هم هستم😂

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

😂😂ولی تپل بودن اصلن خوب نیست من ۴ کیلو اضافه وزن دارم شونه هام بخاطر سینه هام درد میگیره ولی اندام ...

۴کیلو چیزی نیس

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

غذاتو کم کم کمتر بخور معدت کوچیک میشه بعد یه مدت ،ریزه خواری نکن 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

درست نمیشه هیچ راهی نداره هیچی و هیچی ژنتیک ما اینه منم اشتهام زیاده فکر کن من عمل اسلیو معده کرده رودم بازم اشتها داشتم دیگه از این بالاتر؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود