_کافیه هیچ وقت مرگ و فراموش نکنی عزیزم چون دیریا زود وقتش میرسه ،باخودت بگو اگه امروز آخرین روز زندگیم باشه یعنی من به عنوان یه بی حجاب میمیرم؟به عنوان یه گنهکار که از فرمان خدای خودش سرپیچی کرده؟چی درانتظارمه ؟واقعا ارزششو داشت ؟
_نمازخوندنو شروع کن ،چون نماز سپری هستش دربرابرگناه بهت نیروی مبارزه با شیطان درونتو میده تورو از بدیها دور میکنه نماز مثله یه چشمه ای که هر روز خودتو تواین چشمه از گناه میشوری وپاک میکنی
راستش من از وقتیکه با حجاب شدم
همیشه احساس آرامش میکنم یعنی ته قلبم ارومه ..
واقعا خوشحالم که خدا کمکم کرد و یه روزی تو اوج نوجوونی منو درگیرعشق خودش کرد و آورد به سمت بندگیش ...البته من دخترجلف و بی بندوباری نبودم اما مثلا موهام یه مقدار از روسری بیرون بود و شالمو شل مینداختم روسرم گردنم اینا مشخص بود اما مانتوهای جذب و خیلی کوتاه هیچ وقت نمیپوشیدم چون خیلی با حیا بودم ..خلاصه اینکه الان خداروخیلی شکرمیکنم که هدایتم کردو نزاشت یه عمر گناه جمع کنم واسه آخرتم...میدونی عزیزم زمستون آخرش تموم میشه و روسیاهی برا زغال میمونه،عمرمام یه روزی تموم میشه و اونایی میبازن واون دنیا حسرت میخورن که تا جوون و زیبا بودن بیحجاب گشتن و همینطور کوله بار گناهشون سنگین و سنگین تر شد...
حجاب فقط وفقط چادر نیس شما میتونی یه مانتویی شیک پوش باحجاب باشی
راستش حجاب به بعضیا نمیاد به منم نمیاد بدون حجاب خیلی خوشگلترم اما راستش مردم و نظرشون اصلا برام اهمیتی نداره ترجیح میدم خدا ازم خوشش بیادوراضی باشه تا مردم ...دیر یا زود باید رفت ۰۰خوشگلترینم که باشی تهش میری زیرخروارها خاک..پوست قشنگت چشماو صورت قشنگت خوراک مورچه هاوحشرات میشه ..خوشگلترینم که باشی سنت که بره بالا کم کم اوفت میکنی ودیگه کسی نگاتم نمیکنه..به نظرم اونی برنده اس که از جوونی راهی رو بره که خدا میخواد ..به هرحال سخته پا روی هوس دل گذاشتن بهشت را به بها دهند نه بهانه،خب اگه رضایت خدارو میخوای اگه میخوای عاقبت بخیرباشی باید سختیشو به جون بخری..راستش خیلی خوشحالم که بخاطر جلب توجه این مردای بی ارزش چشم چرون وهیز کوچه خیابون خودمو جهنمی نکردم ..خدایا شکرت ...