2777
2789

امروز صبح ساعت ده و نیم زده ولی تا الان هیچ گونه تب و بیقراری نداشته اصلن ... اما دوماهگی تیم ساعت بعد تزریق سریع تب کرد دو روز هم تب داشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خداروشکر. اصلاً جای نگرانی نیست.

من پسر بزرگم شدید تب میکرد ولی پسر کوچیکه برای واکسن ها اصلاً تب نکرد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اخه باقلایی هست شش ساعتی میدم

باقلایی چیه؟ یعنی حساسیت داره؟ اگه اینجوریه که عیب نداره دیگه همون شیش ساعتی بده.ببین اگه تب کرد پیاز بزاری تو جورابش هم خیلی تاثیر داره. بعدم اگه کلا تب نکنه هم اصلا ایرادی نداره ها

ماهی خانوممم  
منم یادمه چهارماهگی دیرتر تب کرد ولی تب کرد شدید فقط باید نزاری قطره استامینوفن یک دقیقه دیر بشه راس ...

من یادمه گاهی انقد تب بالا بود 3و نیم ساعت میدادم دوز بعدی رو

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اینجور وقتا شیاف یا پروفن بهتر جواب میده

اون موقع با شیاف آشنا نبودم. دکتر هم تجویز نمی‌کرد.

الان برا پسر دومی اگر تب کنه مجبورم شیاف بذارم چون قطره رو بالا میاره