2777
2789

بچه من یه کاری کردم می‌دونم بچه بازیه ولی سرزنش نکنید و کمکم کنید مثل خواهرتون

من با یکی از دوستام تقریبا باهم در حد سلام علیک بودیم و پیش هم بودیم 

بعد مادرشوعر این خانم همسایه روبه رو ماست 

من یکی از بچه ها با این خانم شوخی کرد که مادرشوعرت خرابه و اینا من گفتم اتفاقا خیلی خانم خوبیه و تموم شد

بعد من یبار روی شوخی گفتم اگه طبقه بالا مادرشوعرت بشینی تو خونمون پیداست خونه ش و میپامت و اصلا پیدا نیست حالا دختره به مادرشوهر گفته دید داره من نمیام بالا زندگی کنم و اومد مادرشوعره دم خونمون توضیح دادم شوخی بود حتی دید که خونه ما اصلا دید ندارع بیخیال شد الان دوباره اومده میگه طلق بکش پیدا نباشه و من اگه اینکار رو بکنم شوهرم میگه چرا اینکار رو کردی و می‌فهمه و پسر اونا آدم شری هست و میترسم شوهرم و پسره دعوا کنن من بدبخت بشم به دختره گفتم گفت فکر نمی‌کردم بیاد مادرشوهرم دم خونتون 

ادامه کامنت

بعد میگم من صدای دختره رو ظبط کنم که گفت مادرشوهرش خرابه و دختره چیزی نگفت و تهدید کنم بگم چیزی نگو و ابن بحث رو تموم کنید یا چیکار کنم از نظر شما /ولی تهدید هم کنم انجام نمیدم اینکار کثیف رو ولی خوب دختره پرو هست میگه میخواستی خودت نگی و من کلی گریه کردم گفتم چرا گفتی گفت از بس خودت دم به گریه هستی میخواستی گریه نکنی و تازه طلبکار هم بود و می‌گفت دلسوز مادرشوعرمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایندفعه  بگو  تو دلت نمیخواد بری بالا خونه مادر شوهرت ‌

مارو بهونه نکن . وگرنه بد میبینی

باهاشم کلا قطع رابطه کن  دوست نیست دشمنه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من که زیاد نفهمیدم چی گفتی🦦

ببین الان مادرشوهر دوستم گفته باید پنجره تو ببندی تا خونه ما پیدا نباشه سر حرف من😭و من نمیخوام شوهرم بفهمه من اینو گفتم

بزرگش نکن. به اونا بگو پرده کلفت بزنن اگه نگرانن

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
ایندفعه بگو تو دلت نمیخواد بری بالا خونه مادر شوهرت ‌مارو بهونه نکن . وگرنه بد میبینیباهاشم کلا قط ...

خوب اینو به دختره گفتم اون و مادرشوهرش منو ول نمیکنن و من مستاجرم و سه ماه دیگه میرم از این خونه

لطفاً این کارو نکن و بیشتر از این گند رو هم نزن و دشمن تراشی نکن.

شیشه مات کن بزن لازم نیست به شوهرت بگی چرا 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بگو نمیخوای بری خونه مادرشوهرت اینا منو بهونه نکن 😐😐

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️