2777
2789
عنوان

پریود بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 5081 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ده روز بعد از پریود بعد از نزدیکی لک بینی داشتم ولی بعد دورور تبدیل شد به خونریزی که روز دوم خونر ...

شاید عزیزم من دقیق نمیدونم چون تو هفته ده سقط داشتم ولی میخوای برای اطمینان بیشتر یه سونو واژینال بده که خیال خودت راحت بشه😊

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷
شاید عزیزم من دقیق نمیدونم چون تو هفته ده سقط داشتم ولی میخوای برای اطمینان بیشتر یه سونو واژینال بد ...

سلام دوست عزیز. منم توی هفته ده سقط داشتم. شما چند وقت بهدش اقدام کردید و گرفت؟

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
سلام دوست عزیز. منم توی هفته ده سقط داشتم. شما چند وقت بهدش اقدام کردید و گرفت؟

سلام عزیزم خیلی متاسفم ازین اتفاق من چهار ماه بعدش اقدام کردم که شکر خدا بار اول باردار شدم ولی حتما قبل بارداری آزمایشهای مربوط به سقط رو بدید که خدایی نکرده دوباره اتفاق نیوفته امیدوارم که این این اتفاق دیگه برای شما و برای هیچکس نیوفته❤

سلام عزیزم خیلی متاسفم ازین اتفاق من چهار ماه بعدش اقدام کردم که شکر خدا بار اول باردار شدم ولی حتما ...

الهی شکر. من ازمایشات رو کامل دادم. فقط ازمایش ژنتیک ندادم.  برام خیلی دعا کنید. 

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
الهی شکر. من ازمایشات رو کامل دادم. فقط ازمایش ژنتیک ندادم.  برام خیلی دعا کنید.

برای سقط اول آزمایش ژنتیک لازم نیست عزیزم چون یه اتفاق تصادفی هستش و امکان تکرارش خیلی کمه ولی آزمایشهای مربوط به عفونتها و خون رو خوبه که انجام بدیم که اگه خدایی نکرده مشکل خونی باشه از اول بارداری دارو مصرف کنیم مثلا خود من همه آزمایشهام خوب بود ولی دکتر بهم آسپرین داده که باید تا هفته های آخر مصرف کنم محض احتیاط انشاالله که ازین به بعد همش اتفاقهای خوب برات بیوفته عزیز دلم چشم اگه لایق باشم حتما دعات میکنم گلم❤

برای سقط اول آزمایش ژنتیک لازم نیست عزیزم چون یه اتفاق تصادفی هستش و امکان تکرارش خیلی کمه ولی آزمای ...

مرسییییییییی، من ماه دیگه مجاز میشم.خیلی دلم بچه میخواد.  ازمایش خون و عفونت رو رفتم و خدا رو شکر مساله خاصی نبوده. دکتر منم گفت باید اسپرین بخوری. به امید خدا. امیدوارم به سلامتی و با دل خوش نی نی رو بغل بگیری مامان جون. ممنونم که برام وقت گذاشتی. ارامشم بیشتر شد

مرسییییییییی، من ماه دیگه مجاز میشم.خیلی دلم بچه میخواد.  ازمایش خون و عفونت رو رفتم و خدا رو ش ...

خواهش میکنم عزیزم من خودم این دوران رو گذروندم درکت میکنم و امیدوارم هرچی زودتر مامان بشی گلم ممنونم از دعای قشنگت عزیزم😘❤

خواهش میکنم عزیزم من خودم این دوران رو گذروندم درکت میکنم و امیدوارم هرچی زودتر مامان بشی گلم ممنونم ...

عزیزم داشتم دنبال یه پست می گشتم اینجارو دیدم ودیدم تیکر داری خییییلی خوشحال شدم به سلامت بغلش کنی گلم😍😍😍😍

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم داشتم دنبال یه پست می گشتم اینجارو دیدم ودیدم تیکر داری خییییلی خوشحال شدم به سلامت بغلش کنی گ ...

ممنونم عزیزدلم❤❤😘