دور از جون بچه شما من سه سال پیش دخترم حالش بد بود بردم دکتر گفت ندیدی اینقدر تند نفس میکشه تنفسش پایینه بردیم بیمارستان کرونا گرفته بود ریه هاش درگیر بود نمیتونست نفس بکشه
دور از جون بچه شما من سه سال پیش دخترم حالش بد بود بردم دکتر گفت ندیدی اینقدر تند نفس میکشه تنفسش پا ...
قط همون یک بار اینجور شد؟پسر من اینجوری میشه گاهی تو سرماخوردگی همه کار کردم عکس تست ریه میگن عفونت نیست الرژیه نمیدونم چه کتر کنم کلی اسپری میزنه ولی بازم😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من میگن ریه هاش حساسه تو سرماخوردکی گاهی تنفسش تند میشه اکسیژن نیاد پایین بی حال نیشه باید دکزا بزنه دکارمیگه این عفونت نیست انتی بیدتیک نمیخواد واکنش الرژیک ریه ها هست شما اسمری بنفش رو هر روز میزنی؟؟
آره هر سری میگن باید بستری بشه ولی همسرم اجازه نمیده اسپری بهتر میکنه تنفس و ولی دخترم زیاد همکاری ...
پسر من یک سال و نیم تحت نظر فوق تخصص هست هزار تا دکتر بردم نمیدونم چه غلطی کنم دختر شما هر سری انتی بیوتیک میخوره؟؟دگزا نیزنین؟؟این حالتش چقدر طول میکشه؟؟