2777
2789

من کاردادگاهی واسم پیش اومده تواستانمون کارشناس خط نداشتن درخواست دادن بره برای یک شهردیگه تواستان خودمون وکیل گفته مال بعضیاحتی تایکسال هم طول می‌کشه کسی موردمشابه من بوده بخوادبدونه چطوریه وچقدرزمان میبره ممنون میشم تجربیاتتون به اشتراک بزارید

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
آره بیش از۱سال حتی کار دادگاهی طول میکشه خودم درگیرش بودم بعد از ۱سال رسیدگی شد تازه

حالااین رسیدگی شده مال منم ۹الی ۱۰ماه طول کشیدکه اولین دادگاهم تشکیل شدطرف مقابل درخواست کارشناسی خط داده گفته من سندجعل کردم اینومطمعنم جعلی نیست شهرستان خودمون کارشناس خط ندارن بایدبره مرکزاستان اصلاوکیلم ناامیدم کردگفت ممکنه حتی یکسالم طول بکشه جواب کارشناسی خط بیادآخه چراانقدرزیادولی باراول گفت یکی دوماه نمیدونم رودنده چپ بلندشده بودباردوم که پیگیرش شدم ناامیدم کرددرست جواب نداد

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.