2777
2789
عنوان

فرمالیته قبل عروسی کمک

727 بازدید | 29 پست

سلام دوستان فرمالیته پاییز چی بپوشم،چیکار بکنم؟چی با خودم ببرم ؟همسرم لباس چی بپوشه؟چه تایمی در روز بریم برای کلیپ؟

هرتجربه ای دارید ممنون میشم راهنماییم کنید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستام فرمالیتش راجب موتور سواری بود و استایل چرم مشکی پوشیده بودن خیلی قشنگ بود و جدید

ما موتور نداریم 🥲

این استایل ک میگم‌ببین خوبه ،خودم دامن چرم کوتاه با چکمه و بافت قهوه ای ،همسرم شلوار قهوه ای با یقه اسکی مشکی و کت چرم ؟

ما موتور نداریم 🥲این استایل ک میگم‌ببین خوبه ،خودم دامن چرم کوتاه با چکمه و بافت قهوه ای ،همسرم شلو ...

اره الان نمونه هاش رو توی گوگل دیدم خوبه 

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
ما موتور نداریم 🥲این استایل ک میگم‌ببین خوبه ،خودم دامن چرم کوتاه با چکمه و بافت قهوه ای ،همسرم شلو ...

دیگه جواب سوالات رو آتلیه باید بگه تم چیه ، چی ببری ، استایل چی باشه . ولی خب لباس‌های بافت پاییزی با بوت بلند . چرم ، رنگهای گرم 

خب بستگی داره کجا بری 

بحثش چی باشه 

فامیل ما رفته بودن یجای مثل کویر 

بعد لباس خودش قرمز تابستونی طور بود 

لباس پسره ساده یادم نیس

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا