batamaman مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 3396 عنوان از کجا تشخیص بدم کدوم سرکه سیب طبیعی و باکیفیته 850 بازدید | 5 پست بچه ها دونوع خریدم هردو طبیعی نمیدونم کذومش خوبه بکیش ملایم تره و رنگش تیره تر مزش بهتره بکیش رنگش روشنتر و خیلی تنده حتی با اب میخورم گلوم میسوزه 1403/08/19 | 13:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کردلیا عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 14024 منم یه بار خریدم همون تیره تره بهتر بود قبل غذا میخوردم اصلا نفخ نمیکردم
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3514 سرکه سیب طبیعی یه جور بوی الکل داره چون من خونگیش و مصرف کردم میدونماحتمالا اون اصله ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
batamaman مدیر استارتر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 3396 سرکه سیب طبیعی یه جور بوی الکل داره چون من خونگیش و مصرف کردم میدونماحتمالا اون اصله اونی که تنده اصلا با ابم نمیشه خورد اونی که تند نیست با اب قاطی میکنم اصلا معلوم نیست چیزی بهش اضاف شده
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 3514 اونی که تنده اصلا با ابم نمیشه خورد اونی که تند نیست با اب قاطی میکنم اصلا معلوم نیست چیزی بهش اضاف ... قوی بودن مزه اش ربطی به اصل یا فیک بودنش نداره شاید جوهر لیمو یا اسانس قاطی کردن اگه بازاریه، چون عرق نعناع رو دیدم اسانس میریزن تندیش و بیشتر میکنه ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"