2777
2789
عنوان

اقا برگااام این برنامه واقعا طلا میده😂 عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شناهم کد دعچت یک نفر رو وارد کردین که براتون ۵ سوت دادوگرنه همین طور طبیعی نصب کنی برنامه رو هیچ‌چیز ...

اره دیگه 

هم دلم شکسته از تو  ؛ هم میمیرم برات🥲♥️

اره دیگه

من خواستم بزنم ترسیدم کلاه برداری باشه. یعنی راسته

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

milli-6u7qi اینم کد منه .بزنید. ممنون میشم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اسم برنامه میلی milli

عزیزم من کدت زدم.

منم یه برنامه دانلود کردماسمش بگردشه راه میری بهت امتیاز میده میتونی نت بگیری😅

بد بمن،🫤

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
از بازار میتونین دانلود کنینبعدش که دانلود کردین کد معرف منو بزنین تا بهتون ۵۰۰تا سکه بدهکد معرف1000 ...

چقد اینترنت گرفتی

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

اومدم بهترین برنامه ها رو بهت معرفی کنم💯💯💯💥💥💥

-برنامه طلاپ طلا رایگان میده کد معرف 133051

-برنامه میلی 5سوت طلا میده کد معرفmilli-hq4ea

-برنامه کندل5میل طلا میده کد معرف49205

-برنامه کارسود برنامه کار در منزل هست واسه هر ثبت نام 50تومن میده کد معرف213984

-برنامه طلاین 7سوت طلا میده کد معرفWADLDVE

-برنامه کارنت 105هزار تومن میده کد معرفa312598678

خواهشا ثبت نام کنید و از این فرصتها استفاده کنید🙏🙏 ممنونم

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( pCSCxnhZE ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

باسلام 

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۵ سوت طلا به ارزش ۳۸ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .