2777
2789

وا چجور دزدیدن 

ایفون 🤦🏼🤦🏼🤦🏼🥲🥲🥲

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری پیدا کردی چقدر طول کشید سالم بود ؟ توش سیم کارت گذاشته بودن ؟

صبح دزد عصر با ۱۵تا گوشی تو حونه اش گرفتنش 

از همیاب همون عصر زنگ زدن گفتن کلانتری دزد و گرفته 

گوشیمم خدا روشکر سالم بود 

فقط گلسش شکسته بود کاورشو انداخته بود بیرون

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

خواهرم ایفون داره نمیشه ک دزدیش فک کنم ی برنامه داره ک لوکیشن رو نشون میده یا همچین چیزی

دزدیدن درجا خاموش کردن، تا گوشی روشن نشه نمیشه باید روشن بشه یا به اینترنت وصل بشه تا بتونم با find my iPhone ببینم کجاست ، سیم کارتمم پلیس گفت صبح برو بسوزون

صبح دزد عصر با ۱۵تا گوشی تو حونه اش گرفتنش از همیاب همون عصر زنگ زدن گفتن کلانتری دزد و گرفته گوشیمم ...

سیم کارت خودتون تو گوشی بود یا دزد توش سیم کارت گذاشته بود ؟ گوشی من و شب زدن صبح رفتم سیم کارتم رو سوزوندم 

سیم کارت خودتون تو گوشی بود یا دزد توش سیم کارت گذاشته بود ؟ گوشی من و شب زدن صبح رفتم سیم کارتم رو ...

برا من اومده سیم کارت جابه جا کنه سیم کارت خودشو بندازه که گرفتنش 

من ۳تا سیم کارت سوزوندم