2777
2789
عنوان

خانوما هفته ی دیگه برم سونو ❓❓❓

212 بازدید | 29 پست

اخرین پریودم هفت مهر بوده و طبق اون الان اخرین روز شش هفته ام و فردا میشم اولین روز هفت هفته .. یعنی شش هفته و یک روز .. بنظرتون هفته دیگع برم سونو قلبش تشکیل شده❓❓

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏

بعد چند روز تاخیر بی بیت مثبت شد؟!دوره هات چند روزه اس؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین چطور حساب میکنی خوشبحالت واسه منم حساب کن ...دکتر بمن هیچ نگفت چند هفتت هست فقط گفت پنجم آدرماه بر  سونو قلب 

۱۳ مهرماه پریود شدم ۱۷ پاک و اولین اقدامم ۲۴ بود دیگ نمیدونم اون روز گرفت یا روز های بعدی 

افرین چطور حساب میکنی خوشبحالت واسه منم حساب کن ...دکتر بمن هیچ نگفت چند هفتت هست فقط گفت پنجم آدرما ...

از روز اول پریودی حساب کن عزیزم تا امروز 

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
افرین چطور حساب میکنی خوشبحالت واسه منم حساب کن ...دکتر بمن هیچ نگفت چند هفتت هست فقط گفت پنجم آدرما ...

تو نت بزن محاسبه سن بارداری من از رو اون حساب کردم

یعنی دو هفته دیگه؟

من شیش هفته رفتم تشکیل نشده بود بزار هفت هفته و مثلا چهار پنج روز برو که خیالتم راحت باشه

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

زدم شما پنج هفته و یک روزی

انگار یک هفته عقبتر از من

یعنی رفتم تو دوماه دیگه درسته؟؟مرسی فداتشم

اره رفتی تو دوماه ولی کامل نیست هنوز ۳۶ روزته وقتی شدی هشت هفته و چهار روز دوماهت تکمیل میشه .. تاپیکاتو خوندم اگه دوست داری بدونی هر هفته چیا بخوری و بدونی چند هفته ای و جنینت در چ حاله برنامه یک زن رو نصب کن .. خیلی خوبه منم طبق همون پیش میرم