2777
2789
هوشبری این کتابهای زرین چند صفحه ای هست یادت میاد؟

نهایتش صد صفحه.کم حجمه میشه زود تموم کرد.اختصاصی هم که درسنامه جامع هوشبری رو بخونی کافیه.میلر هم اگه وقت زیاد باشه به درد میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهایتش صد صفحه.کم حجمه میشه زود تموم کرد.اختصاصی هم که درسنامه جامع هوشبری رو بخونی کافیه.میلر هم اگ ...

ممنون عزیزم

خدا کنه قبول شم

بازار کار خیلی خرابه

هیچ جا نیرو نمیگیره

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
یعنی حتی بیمارستانها و کلینیک های خصوصی هم کار گیرتون نمیاد؟ مگه نمیگن شاخه های علوم پزشکی براشون کا ...

خیلی سخت کار پیدا میشه

والبته با حقوق پایین

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
سلام عزیزم.عمومی اگه وقتت زیاد باشه کتابهای دبیرستان اگه نه کتابهای خلاصه تالیف کاظم زرین فوق العاده ...

سلام وقتتون بخیر من دانشجوی ترم دو هستم لطف میکنید به چندتاسوالم جواب بدید.اینکه ارشد گرفتن یا روزانه خوندن یا معدل خوب داشتن امتیاز محسوب میشه؟واینکه به نظر شما بخش دولتی بهتره یا خصوصی؟و اینکه شهر تهرانم استخدامی داره هنوز ؟ممنونم ازتون 

سلام عزیزم.عمومی اگه وقتت زیاد باشه کتابهای دبیرستان اگه نه کتابهای خلاصه تالیف کاظم زرین فوق العاده ...

سلام.. وقتتون بخیر.. میشه درباره منابع دروس اختصاصی منو راهنمایی کنین که چی خوبه؟ ممنون

سلام.. وقتتون بخیر.. میشه درباره منابع دروس اختصاصی منو راهنمایی کنین که چی خوبه؟ ممنون

سلام.من کارشناس اتاق عملم.بله بعد از تموم شدن درس دو سال باید بری طرح.با کارانه حدود سه میلیون حقوقم ...

عزیزم شما چی خوندی قبول شدی ؟؟ میشه کمک کنی؟؟

میشه دعا کنید روزای خوبم برگرده دلم خیلی گرفته