2777
2789

من بعد کلی بالا پایین بالاخره فهمیدم بیماری که دارم چیه 

ولی اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام 

نمیخوام بپذیرمش 

حس میکنم قرار نیست خوب بشم و زندگی خوبی داشته باشم اصلا 

حس چیه ؟اصن همه آدمایی که میشناسم این مشکلو‌دارن نود درصدشون یا خودکشی کردن یا اوردوز یا فاجعه بار ترین بلاها رو سر خودشون یا بقیه آوردن 

من نمیخوام😭دارم دیوونه میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد کشیدن خودش درمانه به این فکر کن که بالاخره خوب میشی و خواست پروردگار بوده که این مسیر رو طی کنی حالا اگه خودکشی هم بکنی روحت تو یک کالبد دیگه بازم مجبوره این مسیر رو طی کنه باید این درس از زندگی رو پاس کنی یادت باشه باید محکم باشی

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
عزیزم خدا بهت ارامش بده همه یه مشکلی دارن بی مشکل خداس

اره ولی من اگه روانم سالم بود بخدا با هرچیزی میساختم 😭

اینجوریم هرسری فقط دارم خودمو از همه چی دور میکنم یه بلایی سر خودم نیارم 

درد کشیدن خودش درمانه به این فکر کن که بالاخره خوب میشی و خواست پروردگار بوده که این مسیر رو طی کنی ...

وای🥹چقد حس خوبی داشت حرفات 

کاش همینطور باشه 

دلت آروم قشنگم مرسی بابت نظرت 😭❤️

عزیزم بیخیال بابا مرده سرطان استخوان داره ۸۰ سال زندگی میکنه شیمی درمان میشه بدون دارو بی حسی .بیمار ...

اخه منم سالهاست دارو میخورم 

از همه چی دارم عقب میوفتم مگه چندسال وقت جبران دارم 😭

و خب طرحوراه هایی که باعث شدن من همچین مشکلی داشته باشم تجربه کردن مشکلایی تو این حد و اندازه بوده توی سن کم دیگه 🥲

عزیزم خودتو نباز.هرکسی یجور بیماری داره.باهاش بجنگ و روانپزشک و روان شناس میتونه بهت کمک کنه.سعی کن ...

مرسی از کلامت عزیزم 🥲

بخدا خسته شدم سال ها دارو خوردم بی نتیجه تازه الان دارن میفهمن مشکلمو اشتباه تشخیص دادن 

و خب نمیدونم چقد آشنایی داری با این مشکل من خیلیی نوسان داره حالتام تا الان که بیست سالمه سه بار کل مسیر زندگی و رشته و شغلمو عوض کردم