2777
2789
عنوان

بدیهیات نی نی سایت 🤌🏻💔

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 38 پست
منتها تو فقط منتظری که کو کو بگن ملت و تو بری پربازدید 😂خب اگه ترس شناسایی شدن داری چرا هردفعه که ا ...

ولی خدایی من یکی ترس از شناسایی ندارم چون فیک نیستم و دروغ و چاخان تو کارم نیس شبام ک با شوهرم کنارمه خودش سرشو میذاره رو سینمو نگاه میکنه اینجا میکردم و چ خبره😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه همه هم از اطرافیانشون سرن .کل خانواده شوهر فقیر ، زشت و بیسوادن فقط شوهر اینها خوش قیافه ، پولد ...

یا خیلی پولدار 

و یا خیلی فقیر بدبخت دوعالم ک پول اسنپشم نمیده

اگه عنوان بزنی من خیلی زشتم و واقعا زشت باشی هیشکی نمیگه زشت میگن وای تو زیباترینی اگه همین عکسو با ...

من زدم من خیلی خوشگلم و وای خدایا به به گفتن آره خیلی خوشگلی ایراد نگرفتن پس واقعا خوشگلم؟😂

تازه همه هم از اطرافیانشون سرن .کل خانواده شوهر فقیر ، زشت و بیسوادن فقط شوهر اینها خوش قیافه ، پولد ...

جالبه اینجا همه دکتر و پزشکن و دندونپزشک بعد یکی تایپیک بزنه سوال پزشکی کنه یکی نمیاد جواب بده😁

دیپلمه شون منم تنهام .....

من زدم من خیلی خوشگلم و وای خدایا به به گفتن آره خیلی خوشگلی ایراد نگرفتن پس واقعا خوشگلم؟😂

اینا ک بدیهیاته من نگفتم همیشه اینه 😂 ولی مطمئن باش ۶۰ درصد ایراد گرفتن 

جالبه اینجا همه دکتر و پزشکن و دندونپزشک بعد یکی تایپیک بزنه سوال پزشکی کنه یکی نمیاد جواب بده😁دیپل ...

پسرای اینجا همه بیو گذاشتن مهندس یا کارشناس 

همشونم صب تا شب تو سایت ولوعن