2777
2789
اگر هر شب موقع خواب 1 لیوان به طور مساوی عرق کاسنی و شاطره بخوری آب روی آتیشه

منم همین کارو کردم

با اینکه الان گرید ۲ عم ولی خبببببب حداقل جوش نمیزنم

و اینکه چاق بودنمم بی تاثیر نیس

یهو عرض سه ماه ۲۰ کیلو چاق شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر هر شب موقع خواب 1 لیوان به طور مساوی عرق کاسنی و شاطره بخوری آب روی آتیشه

هرشب یه مقدار معجون ۴ گیاه رو میخورم اب با غذا کلا نمیخورم ولی همش نگرانم

حال من خوب است اما تو باور نکن!
منم همین کارو کردمبا اینکه الان گرید ۲ عم ولی خبببببب حداقل جوش نمیزنمو اینکه چاق بودنمم بی تاثیر نی ...

من اصلا علائمی نداشتم فقط سونو دادم برا چکاپ که متوجه شدم

حال من خوب است اما تو باور نکن!

شوهر من گرید دو بود. وقتی فهمید انقد ترسید ک شروع کرد ب باشگاه رفتن و رژیم سخت. هیچچچ قند و چربی ای نمیخورد و مدام روغن زیتون و سرکه و اب انار و اب زرشک و اب کرفس. توی سه ماه بیست کیلو کم کرد و الان ک رفت سونو دکتر گف دیگ چیزی نیست خداروشکر. توهم دست به کارشو و اگر اضافه وزن داری کمش کن. غذای بیرون اصصصصلا. گوشت قرمز و روغن و خوراکی های قندی اصصصصلا. هرروز با غذات روغن زیتون بخور و سرکه. خوب میشی ان شاالله. البته درمان نداره فقط باید کم بشه و کنترل بشه

لبو بخور خاکشیر ولرم با کاسنی ناشتا عناب 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

من ریزش شدید مو هم گرفتم

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥