2777
2789
عنوان

مشاوره روانشناسي رايگان

169 بازدید | 32 پست

سلام دوستان‌. من كارشناسي ارشد مشاوره خانواده هستم. خوشحال میشم تو این شرایط سخت اقتصادی بتونم کمکی بکنم. اگه سوالی دارید مطرح کنید. تا حد امکان جواب میدم

چطوربتونم زخمهایی ک اطرافیان بهم زدن وتوزندگی گذشته وحالم تاثیربدگذاشته روفراموش کنم وببخشمشون وتمام شه این دوران سخت؟

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
چطوربتونم زخمهایی ک اطرافیان بهم زدن وتوزندگی گذشته وحالم تاثیربدگذاشته روفراموش کنم وببخشمشون وتمام ...

زخم ها تا اخر دوران زندگي مون باهامون باقي ميمونن، ما تنها بايد بتونيم با زخم هامون كنار بيايم، البته ميزان زخم ها و تروما متفاوته...
اگر نزديكان زخم زدن، و هنوز علاقه اي بهشون دارين، سعي كنيد نيمه پر ليوانشون هم ببينيد، كمك هايي كه بهتون كردن، جاهاي سختي كه در كنارتون بودن.... اما اگر آدم هايي كه هنوز حس خوبي بهشون ندارين و آسيب زدن، ميتونين ازشون فاصله بگيرين

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زخم ها تا اخر دوران زندگي مون باهامون باقي ميمونن، ما تنها بايد بتونيم با زخم هامون كنار بيايم، البت ...

متاسفانه پدرومادرو خانوادمن و خانواده همسرم. و من سه سال کوچکترین ارتباطی باهیچکس ندارم.کوچکترین محبت و حمایتی ازم نکردن ومن مجبورشدم فاصله بگیرم...و هیچوقت ب دنبال راهی نشدن که من روهم ببینن.ومن توشهردورتکوتنهابایه بچه تنهاموندم.میخام ببخشم اما ب هرنحوی نمیتونم.هرروزمیگم زنگ بزنم...امانمیشه.یادبدیها و بی توجهیاشون میفتم.یادروزای سختم..و دلم صاف نمیشه.چطورکینه که نه،دوران بدروفراموش کنم.اخه خوبی آنچنانی هم نداشتن.بیشتربخاطرپسرم میگم ک روابط داشته باشیم.همسرمم اصلا توجهی ب حالم نمیکنه

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

سلام وقت بخیر. در مورد مشاوره تحصیلی پسرم که سوم ابتدایی هست میتونید راهنمایی کنید یا با موضوع تاپیک  بی ربطه؟ 

من بااینکه خودم ۲۲ سال درس خوندم وفک میکردم استاددرس خوندنم ولی چون همیشه یادگیریم قوی بود الان نمیدونم با املای ضعیف و حافظه ضعیف پسرم چطوری رفتار کنم، یادگیری ریاضی علوم ... عالیه بهره هوشیش خوبه ولی بی اعتنایی وبی علاقگی خاصی به ضعف های درسیش داره.دنبال پیشرفت درسی نیس همین باعث میشه سه ساله یادنگرفته اصفهان با ص هستش. 

نمیدونم بااین قضیه چطوری برخورد کنم ک بدون دخالت مستقیم اینکه درس خوندنش به حضور من وابسته بشه درساشوخوب پیگیری کنه.

سلام چطور میشه ریشه اضطراب در کودکان کمتر کرد ؟؟

اضطراب به معناي عدم امنيت در كودك تعبير ميشه، يعني احساس امن بودن رو نداره، ميتونه نسبت به محيط باشه و يا ميتونه نسبت به ادم ها باشه، واسه اضطراب كم كردن كودك، بهتره آموزش والدين و فرزندپروري ببيند، در كنارش كودك هم با بازي درماني، شن درماني و ... بهبود پيدا كنه

متاسفانه پدرومادرو خانوادمن و خانواده همسرم. و من سه سال کوچکترین ارتباطی باهیچکس ندارم.کوچکترین محب ...

اينجوري كه من متوجه شدم مشكلات شما بيشتر به علت اختلافات، سوء تفاهم و كج فهمي اطرافيانتون ايجاد شده، بسياري مواقع فاصله گرفتن مشكل رو حل نميكنه، بعضي مواقع صحبت كردن بهتر ميتونه كمكتون كنه، پيشنهاد ميكنم از نظر روانشناس استفاده كنيد، موضوعاتتون رو باهاش مطرح كنيد تا ببينيد چه قدر ميتونين نزديك بشين به خانواده

سلام وقت بخیر. در مورد مشاوره تحصیلی پسرم که سوم ابتدایی هست میتونید راهنمایی کنید یا با موضوع تاپیک ...

سلام به نظرم حتما يه ارزيابي اش كنيد، اگر لجبازي داره، با رفتار صحيح و ارزيابي بهع موقع رفع كنيد، بعض مواقع اين اختلالات يادگيري ايجاد شده ميتونه آسيب بزنه..

با نشخوار فکری چ کنم؟در حدی ک دچار اضطرابم میشه و توان و کنترل زندگی رو از دستم خارج میکنه

نشخوار فكري ميتونين با تكنيك هاي رفتاري كمش كنيد، اما براي حذفش حتما از كمك روان درمانگر استفاده كنيد، هر زمان نشخوار اومد تو ذهنتون، شروع كنيد از 2000 هزار، 7 تا 7 تا كم كنيد، از كش مو براي عدم توجه استفاده كنيد، افكار كه مياد يادداشت كنيد، و ...

سلام به نظرتون با مردی که از صحبت کردن فراریه چیکار کنم حتی حرف های روزمره نیازهارو اگه به زور گوش بده ولی حرفای دیگ حتی با رعایت اصول گفتگو و فضا و ... بازم گوشی دست می گیره یا میره تو اتاق بیشتر مواقع که فقط باهاش حرف نزنم