فصل برداشت زرشک از مربا جا نمونی 😁 فوق العاده خوشمزه اس مخصوصا با خامه 🤤 ،بپزید و حالشو ببرید
طرز تهیه هم به زبان ساده و راحت شبیه مربا آلبالو فقط زرشک ها رو بعد به غلظت رسیدن شربت اضافه کنید و زمان زیادی نیاز به پختن نداره 🖐️🤤
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
جاتون خالی و شرمنده 😅 ولی حتما درست کنید مزه بهشت میده 😂
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پاک شده خریدم عزیز ، برای منم خیلی سخته کمر و گردن ندارم 🤦