2777
2789
عنوان

رانندگی

437 بازدید | 32 پست

سلام الان دخترمو رسوندم پیش دبستانی..تازه الان دو هفته دارم رانندگی میکنم ...میخواستم نرم جلوی درش گفتم شلوغ میشه..بعد دیدم که هیچکس نیست منم رفتم که جلوی در پیاده اش کنم..یکبارگی از اونور دوتاماشین میومد کوچه تنگ...منم استرس گرفتم اول ایستاده بودم دیدم یه بچه پرید از تو پیش دبستانی جلوم منم هنوز ایستاده بودم...اون ماشین جلویی ها هم منتظرمنن که رد بشم..حالا میخواستم شروع به حرکت کنم دوباره یک بچه پرید جلوم منم هول شدم پاهام یاری نمیکنه ترمز بگیرم ..ولی سرعت لاک پشتی میرفتم.فقط دوتا بوق زدم خداروشکر بچه رد شد منم رد شدم....از اون موقعه تا الان خیلی میترسم از رانندگی چیکار کنم که هول نکنم..چرا این اتفاقا واسه من پیش میاد...چیکار کنم که بتونم ترمز بگیرم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه ی خودمو میگم وقتی تازه کاری سعی کن تو کوچه های تنگ و تورک نری اول تو همون جاده ی صاف رانندگی کن چند ماه ک فرز تر شدی تو دنده و کلاچ عوض کردن بعد برو...

حالا بعضیا میگن نه اشکال نداره برو یاد میگیری فلان ولی اگه ممکنه یا کسی بماله ب ماشین یا خودت بزنی ب ماشین اون وقت باید درگیر آگاهی و خسارت و....بشی

دوماه پیش دیگه تصمیم گرفتم پشت فرمون بشینم

بعداز۱۵سال که گواهینامه گرفته بودم

یکماه رانندگی کردم همه چی خوب پیش میرفت تا اینکه تویه کوچه تنگ پیچیدم یه ماشین از روبرو اومد هول کردم زدم تودرخت

۱۵میلیون خسارت ماشینمون شد دیگه ترسیدم ورانندگی نکردم

وقتی خانوما را پشت فرمون میبینم حسرت میخورم که باید ماشین‌تو پارکینگ باشه اونوقت بااسنپ اینوراونوربرم

اوایلش جای شلوغ نرو حتی اگه اون لحظه خلوت بود

به نظرتون طبیعیه اینجوری میشم..نمیرم دیگه..اصلا دیگه دلم نمیخواد رانندگی کنم..اگه شوهرم کنارم بود اصلا نمیخواستم رانندکی کنم

مال استرسته اسرس هم باعث ضعف جسمانی میشه هم فکریمردا خیلی بیخیال ترنبنظرم باید اقد برونی و تصادف ریز ...

آره میدونم ولی استرس دارم ..این چیزا هم واسم پیش میاد ....چیکار کنم که خوب شم..جایی که زندگی میکنم بیشتر کوچه ها تنگه

تجربه ی خودمو میگم وقتی تازه کاری سعی کن تو کوچه های تنگ و تورک نری اول تو همون جاده ی صاف رانندگی ک ...

از شانس بدم جایی که زندگی میکنم بیشتر کوچه ها تنگه حتی کوچه خودمون واسه پارک کردن هم استرس دارم...به نظرتون درست میشم

بالاخره چه زن چه مرد اول این دوران تورو گذروندن تا راننده شدن منم همینطوری بودم الان تو جاده هم میرم

توکه الان راننده ای اوایل اینجوری بودی چند وقت طول کشید که بفهمی راننده ای؟یکم الان دلداریم بدین به خدا ترسیدم خوابم نمیبره ...دستام داره میلرزه

دوماه پیش دیگه تصمیم گرفتم پشت فرمون بشینمبعداز۱۵سال که گواهینامه گرفته بودمیکماه رانندگی کردم همه چ ...

یعتی ۱۵سال پیش گواهینامه گرفتی وتمدیدش نکردی تا امسال؟ میخوام بدونم هزینه جریمه هرسال که از تاریخ گواهینانه بگذره چقدره

پارسا پسرمامان😍