2777
2789
عنوان

نبود واکسن چهار ماهگی

290 بازدید | 17 پست

خانوما امروز وقت واکسن پسرمه زنگ زدم بهداشت‌گفت یکیش هست یکیش نیست معلوم نیست کی بیاد بیار یکی رو بزنیم  یکی دیگش بمونه واسه بعد به نطرتون چیکار کنم 

و خدایی که به شدت کافییییست.........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یکی دو هفته دیر بشه اشکال نداره.بذار یکی دو هفته دیگه هر دو تاشون با هم بزن

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
حالا یکی دو هفته دیر بشه اشکال نداره.بذار یکی دو هفته دیگه هر دو تاشون با هم بزن

اره منم میگم  یه دفعه بشه دیگه 

واکسن دو ماهگی هم یه هفته به خاطر همین موضوع دیر شد

اره منم میگم یه دفعه بشه دیگه واکسن دو ماهگی هم یه هفته به خاطر همین موضوع دیر شد

حتما صبر کن از واکسن ۲ ماهگیش ۲ ماه دقیق گذره ها، دیر تر بزن ک زودتر نزن

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
تا یکی دوهفته صبر کن اکه موجود نداشت برو یه بهداشت دیگه بگو وقت واکسنشه ما اینجا مهمانیم‌براش میزنن

نمیدونم شهر کوچیکیم اون دفعه سر دو ماهگی هم گفت کل شهر ندارن 

وا یعنی برا واکسنای بچه ها هم باید منتظر باشیم بیاد مگه خارجیه؟؟؟

اره دیگه  هیچیمون درس نیست والا 

من باید دو بار زجر کشیدن بچمو ببینم به خاطر اینکه یکیش نیست