2777
2789
عنوان

چرا هرچی میخورم چاق نمیشم

2288 بازدید | 17 پست

قدم ۱۶۱ وزنم ۵۵ خانواده و دوست و آشنا و...هرکس میبینتم با مهربونی یا یه جوری بهم می‌رسونه یکم چاق شو چون قبلا توپر بودم خیلی بهم میومد ولی خدا شاهده از وقتی که از خواب بیدار میشم تا وقتی می‌خوابم آنقدر میخورم که حالت تهوع میگیرم ولی حتی یک کیلو چاق نمیشم:/ آخه چراا؟؟؟؟ توپر بودم یکدفعه ای بادم خالی شد دیگه ام پر نمیشه .

دوست دارم صورتم توپر شه بدنم توپر شه خدایاا🥺🥺 به قیافه ها و بدنای توپر هر لباسی میاد و زیباست بهشون! ولی به ما لاغرا بهترین لباس هم نمیاد شبیه ملخ میشیم آخ خدا چقدر حسرت میخورم زده به سرم پودر مگامس بخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوردی خودت

آره بدجور چاقم کرد

دوستم میرفت باشگاه هرروز داخل قمقمه اش چند قطره شیده انگور میریخت 

بعد یه ماه وزن کم نکرد که هیچ

اضافه هم شد بعدا یهو دو هزاریش افتاد شیده انگور چاقش کرده

اگر فشارخون و قند نداشته باشی روزی یه پیاله بخوری خوبه برا چاقی

آره بدجور چاقم کرددوستم میرفت باشگاه هرروز داخل قمقمه اش چند قطره شیده انگور میریخت بعد یه ماه وزن ک ...

من امتحان کردم چاق نشدم با شیره انگور

بزرگ بخواه و بلند پرواز کن دنیا مال کسی نیست   

من هم قدتم ولی ۵۸ام تپلم یکم خوبه که وزنت

اگه بتونم ۵ کیلو دیگه اضافه کنم یکم بهتر میشم ولی الان از دید بقیه لاغرم:)

شایدم تو استخون بندیت درشته چون یه همکلاسی داشتم ۵۹ کیلو بود هم تپل بود هم صورتش گرد بود ولی یکی دیگه از دوستام ۶۰ هست اونم لاغر دیده میشه 

من امتحان کردم چاق نشدم با شیره انگور

بعضیا هرچی میخورن بی فایدس 

ولی اگر نرمال باشی باید شیره انگور چاقت کنه

البته خیلی از شیره انگورا هم فیکه

از هندوانه شیره در میارن طعم و همه چیش کپی شیره انگوره اما فاقد خاصیته

وزنت خوبه ، چاق نکن خودتو 

فردا ازدواج کنی بری خونه بخت ( انشاالله )

بعد از زایمان کلی اضافه وزن پیدا میکنی

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
وزنت خوبه ، چاق نکن خودتو فردا ازدواج کنی بری خونه بخت ( انشاالله )بعد از زایمان کلی اضافه وزن پیدا ...

اخه هر لباسی که میپوشم بهم نمیاد خیلی لاغر دیده میشم باسنم خوبه ولی سینه هم ندارم ۶۵ ان :/ مامانم و خواهرم میگن باید وزنت اضافه بشه که سینه هم دربیاری ماهم اول مثل تو بودیم وزنمون بالا رفته سینه دراوردیم

اخه هر لباسی که میپوشم بهم نمیاد خیلی لاغر دیده میشم باسنم خوبه ولی سینه هم ندارم ۶۵ ان :/ مامانم و ...

نه ربطی نداره ، فرم هیکل شما گلابی هست 

بیشتر از این اضافه وزن داشته باشی ، بد دیده میشه 

چون قد هم کوتاه هست ... 

دست به خودت نزن 

هم قدیم ، بعد از زایمان اوکی میشی 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫