قدم ۱۶۱ وزنم ۵۵ خانواده و دوست و آشنا و...هرکس میبینتم با مهربونی یا یه جوری بهم میرسونه یکم چاق شو چون قبلا توپر بودم خیلی بهم میومد ولی خدا شاهده از وقتی که از خواب بیدار میشم تا وقتی میخوابم آنقدر میخورم که حالت تهوع میگیرم ولی حتی یک کیلو چاق نمیشم:/ آخه چراا؟؟؟؟ توپر بودم یکدفعه ای بادم خالی شد دیگه ام پر نمیشه .
دوست دارم صورتم توپر شه بدنم توپر شه خدایاا🥺🥺 به قیافه ها و بدنای توپر هر لباسی میاد و زیباست بهشون! ولی به ما لاغرا بهترین لباس هم نمیاد شبیه ملخ میشیم آخ خدا چقدر حسرت میخورم زده به سرم پودر مگامس بخورم
خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
اخه هر لباسی که میپوشم بهم نمیاد خیلی لاغر دیده میشم باسنم خوبه ولی سینه هم ندارم ۶۵ ان :/ مامانم و خواهرم میگن باید وزنت اضافه بشه که سینه هم دربیاری ماهم اول مثل تو بودیم وزنمون بالا رفته سینه دراوردیم
اخه هر لباسی که میپوشم بهم نمیاد خیلی لاغر دیده میشم باسنم خوبه ولی سینه هم ندارم ۶۵ ان :/ مامانم و ...
نه ربطی نداره ، فرم هیکل شما گلابی هست
بیشتر از این اضافه وزن داشته باشی ، بد دیده میشه
چون قد هم کوتاه هست ...
دست به خودت نزن
هم قدیم ، بعد از زایمان اوکی میشی
خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫