2777
2789

اولین دوره رو به نظرم حتما حضوری برو تا ایراداتو بفهمی، زیر نظر استاد کار کنی یاد بگیری

دوره های تخصصی تر رو دیگه مجازی هم یاد بگیری اوکیه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حضوری

💜                                                                                                                                                                                                                                           
من هیچی نمیدونم از خیاطی ولی میخام یاد بگیرمباید ‌چه دوره ای ببینم که همه چیو از اول بهم یاد بدن

نازک دوزی عزیزم منم صفر صفر بودم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
مرسی عزیزمشما الان راه افتادید؟مبگن با الگو سخته و بدون الگو اسونتره.اول برم حضوری یاد بگیرم پس ؟فنی ...

بله من راه افتادم البته هرجی بیشتر بدوزی قطعا حرفه ای تر میشی و دوخت های تمیز تری انجام میدی 

قطعا با الگو لباس خیلی تمیز تر و بهار رو بدن میخوابه 

من اموزشگاه فنی و حرفه ای رفتم عزیزم اگه بخوای مدرک بگیری بری اموزشگاه بهتره وگرنه بری پیش خیاط باید بعدا برای معرفی به ازمون سازمان ،بری یه اموزشگاه یه پول دوباره بدی که معرفی کنن برای ازمون

بله من راه افتادم البته هرجی بیشتر بدوزی قطعا حرفه ای تر میشی و دوخت های تمیز تری انجام میدی قطعا با ...

ممنون گلم انشاللع خدا بخاد میرم واسه ثبت نامش.

فقط ابنکه کلاسای فنی حرفه ای صبحه؟.

هزینه اس نمیدونید چقدر میشه

ممنون گلم انشاللع خدا بخاد میرم واسه ثبت نامش.فقط ابنکه کلاسای فنی حرفه ای صبحه؟.هزینه اس نمیدونید چ ...

نه فکر کنم عصر ها هم داره سمت ماکه عصر هم بود 

والا پارسال انگار ۹ونیم بود امسال رو نمیودونم البته گویا شهر با شهر هم فرق میکنه ، اگه تعران هستید که گمونم امسال بالای ۱۰ تومنه